Setelah bergelar graduan, pastinya langkah seterusnya adalah mencari pekerjaan. Namun, sewaktu menghantar permohonan kerja itu, pasti ramai yang masih keliru lagi perbezaan di antara CV dan juga resume. 

Untuk mengetahui perbezaannya supaya tidak keliru lagi, ikuti bebenang yang telah dikongsikan oleh seorang pengguna twitter iaitu @nadzirahamira ini.

Ini Perbezaan Di Antara CV Dan Resume Yang Wajib Graduan Tahu Sebelum Memohon Kerja

IKLAN

Isi kandungannya berbeza tau!

Ini Perbezaan Di Antara CV Dan Resume Yang Wajib Graduan Tahu Sebelum Memohon Kerja Ini Perbezaan Di Antara CV Dan Resume Yang Wajib Graduan Tahu Sebelum Memohon Kerja

IKLAN

Jangan lebih-lebih sangat tau…

Ini Perbezaan Di Antara CV Dan Resume Yang Wajib Graduan Tahu Sebelum Memohon Kerja Ini Perbezaan Di Antara CV Dan Resume Yang Wajib Graduan Tahu Sebelum Memohon Kerja Resume satu muka surat sudah cukup.

Ini Perbezaan Di Antara CV Dan Resume Yang Wajib Graduan Tahu Sebelum Memohon Kerja Ini Perbezaan Di Antara CV Dan Resume Yang Wajib Graduan Tahu Sebelum Memohon Kerja Ini Perbezaan Di Antara CV Dan Resume Yang Wajib Graduan Tahu Sebelum Memohon Kerja Ini Perbezaan Di Antara CV Dan Resume Yang Wajib Graduan Tahu Sebelum Memohon KerjaIni Perbezaan Di Antara CV Dan Resume Yang Wajib Graduan Tahu Sebelum Memohon Kerja

IKLAN

Ini Perbezaan Di Antara CV Dan Resume Yang Wajib Graduan Tahu Sebelum Memohon Kerja

kredit : twitter @nadzirahamira

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI