Pasti ramai di antara kita yang mahukan sayur-sayuran atau barang dapur yang dibeli tahan lama dan tidak mudah rosak terutama di waktu Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini.

Bertindaklah dengan bijak sis! Ikutilah saranan yang dikongsikan oleh @anasulianna di twitter ini. Pastinya berguna untuk anda semua.

Ini Cara Simpan Bahan Dapur Agar Kekal Fresh & Tahan Lebih 3 Minggu. Tak Payah Membazir! Ini Cara Simpan Bahan Dapur Agar Kekal Fresh & Tahan Lebih 3 Minggu. Tak Payah Membazir! Ini Cara Simpan Bahan Dapur Agar Kekal Fresh & Tahan Lebih 3 Minggu. Tak Payah Membazir! Ini Cara Simpan Bahan Dapur Agar Kekal Fresh & Tahan Lebih 3 Minggu. Tak Payah Membazir! Ini Cara Simpan Bahan Dapur Agar Kekal Fresh & Tahan Lebih 3 Minggu. Tak Payah Membazir! Ini Cara Simpan Bahan Dapur Agar Kekal Fresh & Tahan Lebih 3 Minggu. Tak Payah Membazir! Ini Cara Simpan Bahan Dapur Agar Kekal Fresh & Tahan Lebih 3 Minggu. Tak Payah Membazir! Ini Cara Simpan Bahan Dapur Agar Kekal Fresh & Tahan Lebih 3 Minggu. Tak Payah Membazir! Ini Cara Simpan Bahan Dapur Agar Kekal Fresh & Tahan Lebih 3 Minggu. Tak Payah Membazir! Ini Cara Simpan Bahan Dapur Agar Kekal Fresh & Tahan Lebih 3 Minggu. Tak Payah Membazir! Ini Cara Simpan Bahan Dapur Agar Kekal Fresh & Tahan Lebih 3 Minggu. Tak Payah Membazir!

IKLAN

kredit: twitter @anasulianna

IKLAN

Majalah ini boleh dibeli di laman Shopee Karangkraf Mall Official Store dengan harga RM29.90 sahaja. Berbaloi-baloi, beli majalah dapat pula dua tudung istimewa.

IKLAN

Ini Cara Simpan Bahan Dapur Agar Kekal Fresh & Tahan Lebih 3 Minggu. Tak Payah Membazir!

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI