HUAWEI nova 7 SE, Telefon Pintar Yang Menjadikan Gaya & Fesyen Anda Lebih Versatile!Buat mereka yang gemar mengekspresikan diri melalui fesyen, setiap pemilihan pemakaian, gaya rambut dan juga aksesori yang yang ingin dipadankan adalah sangat penting. Seperti gaya peribadi yang menjadi simbol kepada personaliti anda, pernahkah anda terfikir yang gajet di tangan anda juga boleh jadi ‘fashion statement’ yang sangat penting seperti beg tangan dan juga rantai?

Mari kami perkenalkan anda kepada gajet HUAWEI nova 7 SE terbaharu. Datang dengan rekaan yang sangat versatile, telefon pintar 5G ini tidak seperti yang lain di pasaran yang biasanya hadir dengan rekaan yang tebal bagi memuatkan chipset 5Gnya.

Teknologi Hebat Gabungan Aksesori Pelengkap Gaya

HUAWEI nova 7 SE ini lebih ringan dan nipis dengan ketebalan hanya 8.58 mm dan beratnya hanyalah 189 gram. Ia juga mempunyai rekaan kaca 3D di bahagian belakangnya yang membuatkannya sedikit melengkung bagi keselesaan pengguna untuk memegangnya.

Di bawah pancaran matahari, gajet ini kelihatan sangat terang dan ekslusif seperti botol wangian mahal. Di bahagian depannya pula terdapat 6.5 inci ‘FullView Display’ dengan resolusi 1080p.

HUAWEI nova 7 SE, Telefon Pintar Yang Menjadikan Gaya & Fesyen Anda Lebih Versatile!Ini memberikan kesan yang lebih jelas dan mendalam dalam aspek visual. Skrin bawah di bahagian kamera hadapan yang hanya mengambil sedikit ruang memberikan ratio 90.3% skrin kepada pengguna yang mana memberikan pengalaman menonton yang lebih baik.

Rekaan Dan Kombinasi Warna Yang Sempurna

HUAWEI nova 7 SE, Telefon Pintar Yang Menjadikan Gaya & Fesyen Anda Lebih Versatile!

HUAWEI nova 7 SE terbaharu ini juga dilengkapi dengan kamera Al Quad yang mempunyai 64 MP untuk kamera utama, 8MP lens ‘ultra wide angle’, 2MP lens makro dan 2MP lens bokeh. Kameranya melengkapi di antara satu sama lain dan sinergi bersama AI menghasilkan senario fotografi yang menarik. Lain daripada kameranya, hayat bateri dan pengecasan juga pantas sekali! Hayat bateri sebanyak 4000mAh boleh menyapai 70% dalam masa pengecasan setengah jam sahaja!

Tambahan pula, warnanya yang terang menyerlahkan lagi rekaan telefon pintar ini. Warna yang dipasarkan juga sangat menarik minat pengguna iaitu perak (Space Silver), hijau (Crush Green) dan ungu (Midsummer Purple).

Space Silver menggunakan warna tona perak untuk menghasilkan saturasi rendah warna daripada cahaya biru, perak dan merah jambu. Dihasilkan dengan proses filem warna, warna yang terhasil ini memberikan sentuhan yang terang namun lembut. Ia merupakan kombinasi yang sempurna yang menonjol namun tidak berlebihan.HUAWEI nova 7 SE, Telefon Pintar Yang Menjadikan Gaya & Fesyen Anda Lebih Versatile!

IKLAN

Midsummer Purple pula menggunakan tona ungu gelap yang memberi refleksi biru muda seperti awan di musim panas. Dengan rekaan kaca, telefon pintar ini memberikan imej yang segar dan elegan buat si pemiliknya.

Telefon Pintar 5G Yang Paling Berbaloi Dimiliki

HUAWEI nova 7 SE, Telefon Pintar Yang Menjadikan Gaya & Fesyen Anda Lebih Versatile!

Prestasi tinggi untuk era 5G ini memang sangat penting. Oleh itu, HUAWEI nova 7 SE 5G ini adalah pilihan tepat buat anda. Bukan hanya sekadar memiliki rekaan yang mengagumkan, ia merupakan telefon pintar 5G yang sangat berbaloi untuk dimiliki di Malaysia.

Dikuasakan dengan Kirin 820 5G dan menyokong 4G dan 5G. Apa yang membuatkannya sangat istimewa adalah teknologi uplink 5G yang hebat, yang membolehkan pengguna mendapatkan pengalaman melayari internet yang lebih baik.

Terima kasih padanya, bukan hanya sekadar menjadi aksesori pada pelengkap gaya anda tetapi HUAWEI nova 7 SE ini yang digabungkan dengan teknologi inovatif membuatkan anda teruja menggunakannya tiap-tiap hari.

Selain rekaan yang feksyen sekali dan 5G chipset yang hebat, HUAWEI nova 7 SE juga terdapat fungsi menarik, Dual-View! Anda boleh merakam dengan kamera utama dan depan pada masa yang sama!

IKLAN

HUAWEI AppGallery

Satu tempat semua ada! Menerusi HUAWEI AppGallery, anda boleh mendapatkan semua aplikasi kegemaran merangkumi pelbagai genre. Ia kini menjadi platform kegemaran rakyat Malaysia untuk meneroka pelbagai aplikasi hebat terkini.

HUAWEI nova 7 SE, Telefon Pintar Yang Menjadikan Gaya & Fesyen Anda Lebih Versatile!

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman sesawang https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/.

 Video:

IKLAN

Huawei AppGallery berkembang pesat di MalaysiaTonton video untuk mengetahui lebih lanjut!Maklumat lanjut mengenai HUAWEI AppGallery: https://bit.ly/2Y1Gvek#AWANInews

Posted by Astro AWANI on Sunday, 7 June 2020

MERAIKAN HUAWEI APPGALLERY CARNIVAL

HUAWEI nova 7 SE, Telefon Pintar Yang Menjadikan Gaya & Fesyen Anda Lebih Versatile!

Bermula 19 Jun 2020 sehingga 30 Jun 2020, pengguna AppGallery boleh menikmati pelbagai super deals menarik dan berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah dengan jumlah keseluruhan bernilai sehingga RM2 juta!

Ia boleh didapati di semua HUAWEI Experience Stors dengan pelbagai hadiah menarik yang menanti anda seperti Proton X70s dan 500 buah skuter elektrik.

Jika anda sudah tidak mahu bersabar sehingga 16 Jun, segeralah ke Huawei Store untuk mendapatkan baucar bernilai sehingga RM160.

HUAWEI nova 7 SE, Telefon Pintar Yang Menjadikan Gaya & Fesyen Anda Lebih Versatile!

Info lanjut mengenai segala tawaran hebat Huawei nova 7 SE boleh melayari sini.

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI