Anak sulung Dato Seri Siti Nurhaliza iaitu Siti Aafiyah sentiasa mengujakan semua dengan celotehnya yang menghiburkan ramai. 

Baru-baru ini, Dato Seri Siti Nurhaliza atau lebih mesra disapa Tok Ti telah berkongsikan keseronokan Aafiyah melakukan aktiviti menghias kek yang sedang menjadi tular pada masa kini.

‘Erm Tak Payahla Nanti Gigi Aafiyah Rosak’ -Comel Je Aafiyah Tolak Pelawaan Kek Dari Tok Ti ‘Erm Tak Payahla Nanti Gigi Aafiyah Rosak’ -Comel Je Aafiyah Tolak Pelawaan Kek Dari Tok Ti

Merakam momen manis berkenaan, Tok Ti sempat bertanya kepada puterinya yang tercinta itu untuk menjamah kek tersebut setelah selesai dekorasi. Namun, jawapan yang diberikan Aafiyah benar-benar mengejutkan ramai!

IKLAN

‘Erm Tak Payahla Nanti Gigi Aafiyah Rosak’ -Comel Je Aafiyah Tolak Pelawaan Kek Dari Tok Ti

IKLAN

Aafiyah dengan penuh sopan telah menolak tawaran ibunya itu dengan jawapannya yang tersendiri.

“Emmm, tak payah la nanti gigi Aafiyah rosak”

Alahai, pintarnya si kecil ini! Rata-rata warganet juga turut terhibur melihat keletah Aafiyah ini dan kagum dengannya yang sudah tahu mengenai pentingnya penjagaan gigi biarpun usianya baru sahaja menginjak tiga tahun.

IKLAN

‘Erm Tak Payahla Nanti Gigi Aafiyah Rosak’ -Comel Je Aafiyah Tolak Pelawaan Kek Dari Tok Ti ‘Erm Tak Payahla Nanti Gigi Aafiyah Rosak’ -Comel Je Aafiyah Tolak Pelawaan Kek Dari Tok Ti ‘Erm Tak Payahla Nanti Gigi Aafiyah Rosak’ -Comel Je Aafiyah Tolak Pelawaan Kek Dari Tok Ti

‘Erm Tak Payahla Nanti Gigi Aafiyah Rosak’ -Comel Je Aafiyah Tolak Pelawaan Kek Dari Tok Ti

kredit: @babyctdk

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI