Menjaga kesihatan tubuh badan itu bukan hanya menjadi keutamaan kaum wanita sahaja tetapi juga kaum lelaki. 

Di twitter, Zack Zakirin telah berkongsi caranya menurunkan berat badan sebanyak 10kg dalam masa sebulan lebih sahaja. Menariknya, rupanya pengaruh ‘crush’nya juga memberi motivasi baginya dalam mencapai berat badan yang ideal!

Usahanya tak sia-sia apabila berat badannya berkurang daripada 75kg ke 65 kg.

Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja! Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja! Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja!Gaya hidup perlu berubah dengan mengamalkan gaya hidup sihat contohnya seperti eat clean.

Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja! Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja! Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja! Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja! Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja! Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja! Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja! Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja! Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja! Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja! Motivasinya untuk berubah ialah apabila gadis yang diminatinya sukakan gim!

Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja!

IKLAN

Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja!

IKLAN

Crush bagi ayat pedih!

Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja! Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja! Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja! Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja! Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja!

IKLAN

Walaupun hubungannya dengan crush tidak menjadi, tetapi dia menganggap kehadiran gadis itu mengubah hidupnya ke arah positif!

Eat Clean & Crush Beri Motivasi Untuk Kurus, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Sahaja!

kredit: twitter @ZackZakirin13