Setiap wanita yang berkahwin pastinya mahu penampilan di hari bahagia nampak cantik dan menawan. Kalau boleh mahu tatarias wajah lain dari kebiasaan. Justeru khidmat jurusolek atau mekap artis amat diperlukan untuk memastikan sentuhan magis melengkapkan penampilan sebagai ratu sehari.

Seperti perkongsian jurusolek popular Ramzamode atau mesra menggelarkan dirinya sebagai Sisram ini telah berjaya menata rias wajah pengantin ini menjadi seiras Duchess of Sussex, Megan Markle. Sekali imbas memang terserlah kejelitaan wajah ratu sehari ini.

cantiknya Kanal!!! Sape setuju sisram kate @kanalmaryam ade iras2 Meghan Markle?

Malah dalam ruangan komen juga tidak menafikan hasil kreativiti mekap artis yang sudah lama berkecimpung dalam bidang solekan.

fizzatyy tak tgk pun caption kak, terus kata mcm eh meghan!!!!

vieshantiekhan Betull.. very beautiful indeed !

beauty.qaseh Ya Allah cantiknyaaa…

IKLAN

azita_zahari Meghan, versi muslim

mimie_madihah Haahla iras megan markle

Sentuhan Ramzamode bukan sahaja menjadi dambaan ratu sehari atau orang perseoranga, tetapi juga selebriti tempatan.

Antara selebriti yang sering  menggunakan khidmatnya adalah Lisa Surihani, Siti Sarah, Syifa Melvin, Nabila Razali, Catriona Ross dan ramai lagi.

IKLAN

 

 

View this post on Instagram

 

Behind the scene ❤️

A post shared by Make Up by Bee Ramza (@ramzamode) on

Hasil seninya yang cukup kemas mampu menjadikan penampilan dan gaya seseorang itu sangat cantik dan menawan.

 

View this post on Instagram

 

@nabila.razali #makeupbybeeramza ❤️ See next post for video tutorial! Lens cantik Sunny Brown @lavue.co

A post shared by Make Up by Bee Ramza (@ramzamode) on

IKLAN

Bukan itu sahaja, mereka yang menggunakan khidmatnya juga akan rasa selesa kerana tiada batas aurat memandangkan dirinya seorang mekap artis perempuan.

Dalam satu posting Ramzamode mengandaikan dirinya seorang insan biasa yang tidak begitu berfashionista seperti hijabista lain.

Malah lebih senang dengan gaya simple dan turut dipangil MUA ‘as bol’ yang bermaksud Asal Boleh, tetapi hasil sentuhan mekapnya sangat kemas dan lain dari yang lain.

I didnt get to attend events as much as others. Selalunya sbb sisram will be backstage or sbb clash dgn job. But the truth is i always end up having nothing to wear. Walaupun dikelilingi moghul fashion, sisram tetap bukan fashionista apatah lagi hijabista. If u know me, im always in my comfy mode, simple and very selekeh kadang2 hahahahha sbb tu diorg panggil sisram, mua ‘as-bol’ which means Asal Boleh 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Make Up by Bee Ramza (@ramzamode) on

KREDIT FOTO: INSTAGRAM RAMZAMODE