foto via simpleskincare.com

Tanyalah mana-mana wanita di dunia ini, pastinya mereka mempunyai naluri untuk kelihatan cantik walaupun sedikit.Sebenarnya, tak susah pun untuk kelihatan cantik ini kerana yang penting kita haruslah bermula dengan mendapatkan kulit yang bersih dan sihat dahulu.

Bagi yang belum tahu, sebenarnya ada satu teknik mencuci muka yang mampu memberikan kesan yang halus dan mulus pada kulit iaitu 60-second rule. Seorang gadis iaitu Maisarah Mahmud telah berkongsikan keajaibannya selepas mengamalkannya. Mari kita lihat!

Rasa perbezaannya tidak seperti biasa…

Cuci Muka Ikut Teknik 60-Second Rule Ini Kalau Mahu Kulit Wajah Flawless & Glowing

Cuci Muka Ikut Teknik 60-Second Rule Ini Kalau Mahu Kulit Wajah Flawless & Glowing Cuci Muka Ikut Teknik 60-Second Rule Ini Kalau Mahu Kulit Wajah Flawless & Glowing Cuci Muka Ikut Teknik 60-Second Rule Ini Kalau Mahu Kulit Wajah Flawless & GlowingTengok reaksi kulit anda dulu apabila mencuba suatu teknik baru agar tiada iritasi berlaku.

Cuci Muka Ikut Teknik 60-Second Rule Ini Kalau Mahu Kulit Wajah Flawless & GlowingCuci Muka Ikut Teknik 60-Second Rule Ini Kalau Mahu Kulit Wajah Flawless & Glowing

IKLAN

Cuci Muka Ikut Teknik 60-Second Rule Ini Kalau Mahu Kulit Wajah Flawless & Glowing

Kalau hijabi mahukan pembersihan muka yang lebih mendalam, cubalah teknik ini. Pastinya wajah akan terasa lebih bersih dan segala kotoran juga akan keluar dari kulit wajah.

IKLAN

kredit: twitter @MaisarahMahmud

IKLAN

Bulan ini, Hijabista menghasilkan Majalah Hijabista Edisi Jawi menampilkan Nur Fazura sebagai penghias wajah hadapan. Menariknya, dengan setiap pembelian para pembeli akan menerima dua helai tudung istimewa.

Majalah ini boleh dibeli di laman Shopee Karangkraf Mall Official Store dengan harga RM29.90 sahaja. Berbaloi-baloi, beli majalah dapat pula dua tudung istimewa. Boleh dibeli di sini: Shopee

Cuci Muka Ikut Teknik 60-Second Rule Ini Kalau Mahu Kulit Wajah Flawless & Glowing

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI