Menghabiskan beberapa tahun kebelakangan ini dengan topeng muka pasti ada cabarannya. Anda pasti perasan bagaimana bibir boleh mempengaruhi ekspresi muka seseorang hampir setiap masa. Tanpa dia, anda tidak pasti sama ada dia gembira, tersenyum, atau memarahi!

Sudah tiba masanya untuk berehat dan berikan bibir tercinta anda perhatian yang sewajarnya! Setelah sekian lama disembunyikan dan ditinggalkan, gincu kini kembali menjadi tumpuan untuk mewarnakan penutup bibir anda dengan rona yang mempesonakan.

Artikel Berkaitan : Takut Bibir Menjadi Kering? Ini 5 Helah Jadikan Gincu ‘Matte’ Kepada ‘Glossy!’

Bibir yang kelihatan sihat dan merah, tidak pucat, kering atau merekah sudah pasti menjadi idaman ramai orang. Ia akan membuatkan wanita kelihatan cantik dan menawan. Bibir yang cantik juga boleh membantu meningkatkan keyakinan diri seseorang. Oleh itu, untuk mendapatkan bibir selembut satin. Kehadiran gincu Gel TechnoSatin Shiseido mengeluarkan formula itu.

Menggabungkan kepakaran seni dan sains, Gincu Gel TechnoSatin Shiseido Makeup terbaharu menawarkan formula paling selesa dengan kemasan satin yang menyaluti bibir anda dalam warna yang menghidratkan yang tahan lama.

Dapatkan Bibir Selembut Satin, Dengan Set Lipstik Ini Baru On Point!

IKLAN

Dimuatkan dalam bekas merah Shiseido yang menawan, gincu ini menggunakan Teknologi Stretch-Flex paling terkini untuk mencipta lapisan warna cukup fleksibel yang selesa dan padu. 

Mengandungi 68% bahan penjagaan kulit wajah, termasuk minyak benibana (safflower) yang melembapkan, formula selembut sutera ini membolehkan sapuan cukup mudah dan memberikan penghidratan dengan keselesaan maksimum, sepanjang jari. 

Dapatkan Bibir Selembut Satin, Dengan Set Lipstik Ini Baru On Point!

Bentuk peluru pada gincu ini membenarkan anda mengkontur bibir dengan tepat untuk mencipta hasil yang sempurna, litupan penuh dengan hanya satu sapuan. Tambahan lagi, anda boleh memilih daripada 20 rona memikat bermula daripada neutral klasik kepada merah elektrik hinggalah ke beri memukau. 

IKLAN

Dapatkan Bibir Selembut Satin, Dengan Set Lipstik Ini Baru On Point!

Shiseido Malaysia membuat sejenis gincu khas yang dipanggil TechnoSatin Gel yang boleh bengkok tanpa patah. Mereka melakukan ini dengan menggunakan teknologi khas yang berfungsi seperti jaring. 

Gincu ini terasa seperti lapisan lembut pada bibir anda dan tidak akan merekah atau mengelupas. Ia juga mempunyai minyak khas yang membantu mengekalkan bibir anda terhidrat, yang telah digunakan oleh pelakon dan penghibur di Jepun sejak sekian lama.

IKLAN

Artikel Berkaitan : Elak Gincu Sememeh Ketika Makan Kek, Hijabi Perlu Tahu Cara Rawat Bibir. Baru On Point!

Set gincu ini datang dalam pelbagai warna yang cantik untuk mencuba dan menonjolkan gaya anda. Terdapat warna terang dan berani yang membuatkan anda berasa baik, dan juga warna yang lebih halus. Nama-nama gincu diilhamkan oleh teknologi, yang menunjukkan bahawa syarikat itu sangat menyukai sains dan idea-idea baru.

HIJABISTA X SHISEIDO

Dapatkan Bibir Selembut Satin, Dengan Set Lipstik Ini Baru On Point!

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.