Ini adalah kebenaran yang diakui secara universal bahawa sepasang cermin mata hitam boleh menaikkan takrif gaya anda. Tidak hairanlah ramai selebriti mampu bergaya dengan sepasang cermin mata tanpa mengenakan sebarang mekap.

Walaupun penting untuk melabur dalam sepasang cermin mata hitam yang akan melangkaui musim, seperti sepasang aviator klasik, bingkai bersaiz besar atau cermin mata preskripsi, jika anda memerlukannya ia boleh menjadi menyeronokkan untuk menikmati trend baharu yang akan menaik taraf pakaian dan penampilan solekan anda juga.

Musim ini, cermin mata hitam adalah aksesori terbaru untuk menghidupkan semula Y2K. Kanta berperisai gaya sukan adalah trend masa kini, sebahagiannya terima kasih kepada koleksi Burberry yang mempunyai pelbagai rekaan terbaharu padan dengan hijabi yang mementing gaya setiap waktu. Bahagian terbaik? Merentasi bingkai dan kanta, warna terang dan berani telah tiba – versi 2022 cermin mata berwarna mawar, mungkin? Mungkin bingkai bercetak, Kenapa tidak? Tiba masanya untuk menerima trend cermin mata hitam utama musim ini. Untuk menambahkan sedikit keperibadian dan meningkatkan penampilan musim panas anda, berikut ialah ringkasan tentang arah aliran yang kami jangkakan akan menjadi kegemaran hijabi sepanjang tahun.

Cermin Mata Hitam Gaya Sukan

4 Trend Utama Cermin Mata Hitam, Tampilkan Sisi Lain Hijabi Dengan Gaya Moden
Bingkai lilit dalam nilon yang tersedia dalam perincian logo. Siluet berani dan sporty jadikan ini penampilan pertama anda.

Anda mungkin melihat ini dan berfikir, penunggang basikal yang tegar yang tidak ‘cool’. Tetapi sama seperti sepasang seluar jeans rendah dan sandal chunky, cermin mata hitam gaya sukan adalah trend terkini untuk memasuki alam yang benar-benar ‘cool’. Pilih pasangan yang lebih kontemporari seperti koleksi Burberry Spring/Summer 2022 gunakan fesyen sukan penuh dalam cipta gaya unik anda. Menariknya koleksi ini mempunyai variasi warna yang cukup feminine untuk si pemakai.

Cermin Mata Hitam Berwarna Cerah

4 Trend Utama Cermin Mata Hitam, Tampilkan Sisi Lain Hijabi Dengan Gaya Moden

IKLAN

Sama ada bulat, segi empat sama atau bersaiz besar, sebut sahaja warna adalah nama permainan sekarang. Daripada bingkai neon terang atau pun bingkai lut sinar persis getaran ’70-an, ini ialah satu trend yang boleh anda main-mainkan, tanpa mengira bentuk muka atau gaya anda. Pop warna menambah jumlah pernyataan yang sempurna kepada mana-mana rupa yang minimum.

Cermin mata hitam segi empat tepat

4 Trend Utama Cermin Mata Hitam, Tampilkan Sisi Lain Hijabi Dengan Gaya Moden
Bingkai persegi yang digiling daripada bio-asetat dengan kanta bio.

Bingkai segi empat tepat adalah versi musim ini yang sangat kurus cerah. Ia lebih serba boleh daripada kanta kecil kerana bingkai segi empat tepat boleh dipakai dengan mudah dengan gaya kasual anda. Dan jika anda masih mengidamkan rupa yang sempit itu, pilih sahaja bingkai yang lebih kurus .

Cermin Mata Hitam Bujur

4 Trend Utama Cermin Mata Hitam, Tampilkan Sisi Lain Hijabi Dengan Gaya Moden
Bingkai mata kucing yang berani digiling daripada asetat, beraksen dengan butiran bersalut paladium yang diinspirasikan daripada beg Olympia Burberry.

Adakah anda suka bentuk yang berani tetapi tetap tidak yakin bahawa anda sesuai dengan bingkai segi empat tepat? Cuba kanta bujur sebaliknya. Ia adalah jalan tengah antara kanta segi empat tepat dan bulat. Walaupun bergaya, ini lebih kepada gaya klasik dan akan bertahan untuk beberapa musim yang akan datang.

IKLAN

Koleksi cermin mata Burberry Spring/Summer 2022 untuk lelaki dan wanita menampilkan siluet bersaiz besar dengan gaya moden.

Koleksi ini meneroka idea identiti dengan naratif sekitar kewanitaan dan maskuliniti, menekankan kuasa ekspresi diri. Ia mencabar siluet ikonik tradisional yang dinyahbina dan dibina semula dalam gaya yang kuat dan menarik serta koleksi penuh dengan rasa tenaga muda dan berahi.

Perincian koleksi diilhamkan oleh ikon Burberry seperti perkakasan yang dipaparkan pada beg Olympia klasik. Dibuat di Itali, koleksi ini menampilkan bingkai dan kanta yang dibuat dengan bahan bio yang diperoleh daripada sumber boleh diperbaharui seperti selulosa dan minyak kastor dan bingkai bio-asetat boleh terbiodegradasi.

IKLAN

Bingkai Besar dan Tebal gaya hijabi terkini

4 Trend Utama Cermin Mata Hitam, Tampilkan Sisi Lain Hijabi Dengan Gaya Moden

Membeli-belah untuk sepasang bingkai yang sempurna boleh menjadi menarik untuk pembeli kali pertama dan pemakai cermin mata veteran. Maksimalkan dengan sepasang cermin mata bersaiz besar yang menuntut anda diperhatikan. Fikirkan bingkai dengan warna berani, bentuk ganjil dan corak funky. Adakah anda terfikir untuk cipta gaya ini? Ya koleksi ini padanan yang tepat untuk anda!

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

https://youtu.be/oNhFqV_vqVs

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI