Setiap kali menjelang Syawal, paling tak sabar dinanti selain persiapan adalah iklan raya. Iklan raya ini menjadi sebagai pelengkap kepada sebuah cerita raya yang mesti ada setiap tahun. Tidak kiralah iklan sedih atau lucu, yang pasti mesej yang disampaikan oleh kebanyakan syarikat korporat ini sampai di hati kita.

Tahun ini, kebanyakan iklan masih lagi mengekalkan konsep kemeriahan dan makna sebenar hari raya itu. Paling tidak dilupakan adalah mengenang insan yang sudah tiada di sisi dan momen bersama mereka yang tak dapat dilupakan.

Ada juga iklan raya yang memberitahu kita tentang penggunaan teknologi yang boleh diterokai terutama untuk Orang Lainan Upaya.

Apa juga iklan raya yang disajikan, yang penting mesej di sampaikan itu. Maklumlah sambutan Syawal setahun sekali dan jangan lupa inilah masalah menziarahi sanak saudara untuk merapatkan lagi tali silaturrahim sesama kita.

Ayuh kita layan beberapa iklan raya yang menyentuh dan juga mencuti hati. Admin paling suka iklan FashionValet kerana lain dari yang lain.

1. PLUS

IKLAN

2. PETRONAS

3. TNB

4. DIGI

5. POS MALAYSIA

IKLAN

6. TM

7. FASHIONVALET

8. NU IDEAKTIV

IKLAN

9. PERODUA

10. MAXIS

SUMBER: YOUTUBE

 

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI