Huda Kattan blogger kecantikan terkemuka di Timur Tengah, pada peringkat awal di dalam industri ini hanya menjual bulu mata palsu buatan sendiri. Mogul kecantikan, pengasas sebuah jenama kecantikan antarabangsa Huda Beauty mempunyai pengikut sejumlah 45.5 juta.

Huda mengasaskan Huda Beauty pada Februari 2013 dengan saudara perempuannya Mona dan Alya, memulakan penampilan bulu mata palsu yang direka dengan tangan, yang mula-mula dijual di Sephora Dubai. Ini terus menjadi kejayaan global, yang mendorong mereka menyelami industri solekan, bermula dengan kontur bibir dan lip bibir. Ini menjadi sangat didambakan dan hampir habis dijual di Sephora!

Wishful Diciptakan Untuk Kulit Hampir Sempurna Cantik. Huda Jadikan Impian Anda Kenyataan

Dalam satu sessi temubual yang diaturkan oleh Sephora Malaysia, Huda mengumumkan mengalihkan fokusnya ke perawatan kulit dengan melancarkan Wishful tahun lalu di tengah-tengah pendemik yang melanda seluruh dunia.

Jana pendapatan sehingga peringkat sekarang Huda tidak berdiri dengan sendiri.

“Saya terhutang budi kepada keluarga dan komuniti sosial saya! Merekalah yang memberi inspirasi untuk memulakan Huda Beauty. Pelancaran set bulu mata palsu pertama mendapat sambutan yang mengalakkan yang mempunyai permintaan ramai untuk terus menjualnya. “

Permintaan terus meningkat, dengan keyakinan dan suntikan modal dari kakak saya Mona dan Alya momentum untuk meneruskan empayar juga berdasarkan komuniti, keaslian dan semangat itulah yang membuat kami terus maju hari ini, ujar Huda.

Huda Beauty tidak akan terbina tanpa sokongan mereka.

Wishful Diciptakan Untuk Kulit Hampir Sempurna Cantik. Huda Jadikan Impian Anda Kenyataan

“Walaupun kami mempunyai pendapat dan fikiran yang berbeza namun ikatan kekeluargaan tidak melemahkan dan membataskan idea menghasilkan sesuatu yang terbaik untuk Huda Beauty. Hubungan kami sangat nyata walaupun kadang-kadang sukar juga kerana kami sangat jujur ​​antara satu sama lain.”

Penting untuk tidak mengambil sesuatu secara peribadi dan memastikan komunikasi dan mendengar pandangan antara satu sama lain. Batasan perlu ada walaupun bekerjasama dengan adik-beradik. Perlu pisahkan kerja dengan kehidupan peribadi.

IKLAN

Teknik dan Trend solekan menjadi ikutan

Wishful Diciptakan Untuk Kulit Hampir Sempurna Cantik. Huda Jadikan Impian Anda Kenyataan

Tidak pernah terfikir yang akan dilakukan sekiranya dia bukan jurusolek, kerana kerjaya inilah membawa peluang Huda mengembangkan sayapnya dalam industri kecantikan.

“Sejujurnya saya tidak pasti apa yang akan saya lakukan sekiranya saya tidak mempunyai Huda Beauty. Saya suka menjadi juru solek dan gemar belajar mengenai produk dan ramuan, menguji semua petua, trik dan trend yang kemudian saya kongsikan di blog saya.”

Sebagai seorang juru solek pastinya Huda mengemari transformasi solekan. Daripada pengalamannya tersendiri Huda tidak lokek menginspirasikan solekannya di dalam industri kecantikan.

“Kenali wajah dan ciri-ciri anda sendiri, sebelum mencari teknik atau trend solekan. Tidak perlu mengikut trend solekan orang, mungkin ianya bersesuain dengan mereka tetapi bukan anda. Apabila anda kenali faham ciri dan kekuatan wajah, trend solekan yang dibina dapat menonjolkan kekuatan wajah anda” nasihat Huda untuk pemula.

Huda Beauty item kecantikan pasti dimilik setiap orang

IKLAN

Wishful Diciptakan Untuk Kulit Hampir Sempurna Cantik. Huda Jadikan Impian Anda Kenyataan

Produk Legit Lashes Mascara dan #FauxFilter Foundation Huda Beauty pasti menjadi kegemaran setiap individu dalam industri kecantikan.

“Semua produk kami berkualiti dan berprestasi tinggi, kebanyakannya tahan sepanjang hari. Anda harus mencuba palet pembayang mata Huda Beauty, palet ini untuk mereka yang kreatif bereksperimentasi.

Kemunculan dinantikan Wishful penjagaan kecantikan terbaharu

Wishful adalah jenama ketiga Kattan (selepas Huda Beauty dan Kayali Fragrances). “Kisah di sebalik Wishful benar-benar bermula sekitar 17 tahun yang lalu ketika bermulanya perjuangan dalam masalah kulit. Sebagai juru solek yang bekerja di seluruh dunia, memulakan Huda Beauty di dalam blog berkongsi tip dan trik solekan malhan kulit, nasihat mengenai alat terkini dan ​​mengenai rawatan yang harus dicuba. Wishful Diciptakan Untuk Kulit Hampir Sempurna Cantik. Huda Jadikan Impian Anda Kenyataan

Secara terbuka bercakap mengenai masalah penjagaan kulit saya sendiri, berkongsi pertempuran peribadi saya dengan jerawat dewasa, pigmentasi dan parut membuat saya ingin mencari penyelesaian yang mengubah kulit saya. Yang paling penting, saya mahu pengikut saya merasai perjalanan ini.

Dalam proses ini, saya belajar semua perkara tentang penjagaan kulit dan setelah saya menggunakan beberapa formula yang luar biasa dan bahan-bahan yang mengubah perjalanan ini, saya sudah bersedia untuk mengambil langkah seterusnya ke dalam perawatan kulit.

IKLAN

Penjagaan kulit sangat peribadi dan sangat bermanfaat untuk dikongsi. Ini bukan soal menutupi masalah kulit malah untuk membentuk kembali rasa yakin anda. Wishful diciptakan untuk menjadikan semua kehendak kulit anda menjadi kenyataan!

Wishful berbeza daripada jenama penjagaan kulit yang lain

Wishful Diciptakan Untuk Kulit Hampir Sempurna Cantik. Huda Jadikan Impian Anda Kenyataan

Tiga faktor penting bahan yang bersfat lembut, sederhana dan berkesan. Semua produk kami bersih dan bertujuan untuk memberi anda asas yang paling indah untuk aplikasi solekan tanpa cela. Yo Glow Enzyme Scrub semestinya produk paling laris kerana ia sangat mengagumkan. Ia memberi anda pengelupasan kimia dan fizikal sekaligus, menjadikan kulit yang halus dan lembut.

Wishful Diciptakan Untuk Kulit Hampir Sempurna Cantik. Huda Jadikan Impian Anda Kenyataan

Thirst Trap Juice Peptide dan Hyaluronic Serum juga luar biasa. Ia benar-benar memerahkan kulit dengan semua penghidratan yang diperlukannya sehingga asas menyatu dengan lancar ke kulit dengan pengeringan atau keretakan.

Pastinya ada rahsia penjagaan kulit Huda hampir sempurna menjadi impian ramai gadis

Wishful Diciptakan Untuk Kulit Hampir Sempurna Cantik. Huda Jadikan Impian Anda Kenyataan

Semuanya bermula secara dalaman! Anda harus menjaga kesihatan usus anda sekiranya anda risau akan kulit. Apa yang anda masukkan ke dalam tubuh muncul dengan cara yang tidak anda bayangkan, sepertinya kulit. Saya penyokong besar probiotik dan meminum minuman seperti kombucha dan kaldu tulang untuk memastikan usus saya sentiasa terkawal.

Untuk produk penjagaan kulit, pastikan anda melakukan pembersihan dua kali ganda (double cleansing). Sekiranya anda belum mencubanya, lakukan! Tanggalkan solekan dan kemudian bersihkan terlebih dahulu dengan Tatcha’s Deep Cleanse Cleanser, diikuti dengan Scrub Enzim Yo Glow Wishful Huda Besuty. Tambahkan serum kegemaran anda seterusnya. Kemudian pastikan anda mengunci semuanya dengan pelembap. Hasilnya pasti sama yang anda kehendaki!

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI