Home Girl Gang Travel Log | Me So Cantik

Girl Gang Travel Log | Me So Cantik

Oktober antara bulan paling sesuai untuk hijabi travel kan? Melancong dengan kawan-kawan tu memang seronok, tapi part yang tak seronoknya bila kena bawa semua produk skincare, lotions. Macam mana traveller nak travel at the same time nak jaga kulit muka dan badan?

Solution dia, Shokubutsu Mochi Hada Face and Body Shower Oil lah! Satu botol tu, dah boleh cover kulit badan dan kulit muka! Macam tak percaya kan? Tengoklah vlog ni. Terima kasih kepada penaja lokasi kami Hotel CitezenM, Bukit Bintang. #mesocantik #hijabistamag #shokubutsu



Video Berkaitan