Hijabista kini berada di dalam aplikasi   
Hijabista kini berada di dalam aplikasi   
Home Gaya Modest | #LazadaJerSis

Gaya Modest | #LazadaJerSis

Nak bergaya macam Influencer tapi tak cukup bajet? Jangan risau, Lazada kan ada! Hijabista bawakan gaya menarik dari LazLOOK yang boleh hijabi cuba. Pssstt, cantik tak gaya hipster @qilaistheone?

Sis di luar sana yang ingin menang gaya hispter #LazadaJerSis ini boleh join contest Hijabista. Senang je sis, caranya:
1. Post video ataupun gambar ootd sis di instagram
2. Jangan lupa tag @hijabistamag @lazada_my dan 3 kawan-kawan sis beserta #LazadaJerSis
3. Komen “kita dah OOTD sis!” di ruangan komen hijabistamag.
4. Selesai!

Sempena Lazada 11.11 Biggest Sale of the Year, jangan lupa juga check out tawaran hebat dan diskaun yang berbaloi. Ada lebih 1 bilion LazCoins untuk direbut. Kumpul LazCoins setiap hari dengan hanya log masuk ke aplikasi Lazada! Selain itu, kumpul juga Lazada Bonus dan baucar lain untuk penjimatan!

Buat yang teringin nak check it out outfit yang Qila pakai ni, Hijabista share link dibawah ya:

Top: https://rb.gy/apqjww
Bottom: https://shorturl.at/dQV58
Inner: https://rb.gy/kdnd4u
Scarf: https://shorturl.at/tuFW8
Shoes: https://rb.gy/nxwp6r
Glasses: https://rb.gy/scsns4
Belt: https://shorturl.at/bnxF5

#LazadaMY



Video Berkaitan