Hijabista kini berada di dalam aplikasi   
Hijabista kini berada di dalam aplikasi   
Home Clone Sister? Siapa lagi mega?

Clone Sister? Siapa lagi mega?

Adik-adik kalau tak ikut cara kakak-kakak sendiri tak sah kan, maklumlah adik beradik. Sampaikan barang make-up, fesyen dan gaya pun akan sentiasa ditiru.
Episode The Hijabista Show kali ini kita datangkan the siblings dari the Roslan’s family. Sekali pandang serupa kembar, so persoalannya siapa nak clone siapa ni? Jom tengok sampai habis gelagat dua beradik, pening!
 
Watch it now and dont forget to subscribe Hijabistamag!
 
#Theroslansfamily
#thehijabistashow


Video Berkaitan