Pandemik bukan menghalang kita rakyat Malaysia menyambut hari yang cukup bermakan sambutan hari satu Malaysia 16 September 2021. Walaupun pergerakan terbatas kerana mematuhi prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan ekoran pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP), namun semangat cintakan tanah air tetap terserlah dalam normal baharu.

Jangan hadkan keterujaan anda dengan keadaan norma baharu, pelbagai cara dan peluang yang patu anda rebut sempena hari istimewa. Bukan sahaja menjalani gaya hidup serba baharu malah anda juga boleh membeli barangan jenama lokal yang mengabadikan ikonik Malaysia.

Apabila kita bercakap apa sahaja dan apa yang dimaksudkan dengan menjadi orang Malaysia, selalunya mengenai keindahan kepelbagaian dalam budaya, tradisi, makanan, fesyen, bahasa dan belum lagi pelbagai slangs yang menjadikan semua diet menjadi satu. Dan tentu saja, kita meraikan setiap majlis khas bersama-sama!

Begaya Dengan Ikonik Malaysia

dUCk Scarve

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The dUCk Group (@theduckgroup)

Pasti anda yang sudah memilikinya pada koleksi yang lepas tidak mahu lepaskan peluang memiliki koleksi DUCK Malaysia kali ini dengan pelbagai warna baharu. Koleksi ini sentiasa mempunyai tempat yang istimewa di hati anda. Memaparkan ikon tanah air tercinta, The dUCk Group membawa anda dalam perjalanan dari Menara Berkembar Petronas yang terkenal di dunia, Dataran Merdeka yang bersejarah, Gunung Kinabalu hingga ke Jambatan Pulau Pinang yang ikonik. Dihiasi dengan bunga nasional, semoga selendang ini menjadi bukti kebanggaan anda dengan Malaysia yang penuh keindahan akar dan tradisi. Jadi warna mana yang menjadi pilihan hati anda

Pandora Malaysia

Dengan semangat patriotiknya Malaysia, Pandora Malaysia berbesar hati mengajak semua orang merayakan tarikh-tarikh yang bermakna ini dengan menjadikan diri anda pesona dalam aksesori terbaharu iaitu charm menjuntai dengan koin perak berbentuk Menara Berkembar Petronas. Terukir khas dengan bangunan ikonik Kuala Lumpur di satu sisi dan logo Pandora di sisi lain, memiliki daya tarikan ini dalam koleksi Pandora anda benar-benar hebat untuk menyatakan rasa bangga dan cinta anda terhadap Malaysia.

IKLAN

Mari bersama-sama meraikan Malaysia dengan Pandora untuk mencipta lebih banyak lagi momen-momen terindah bersama orang yang tersayang.

Lepak santai di hari Malaysia

Ganti bungkus plastik sekali pakai di Coffee Bean & Tea Leaf

Teruja Sambut Hari Malaysia Dalam Norma Baharu Dengan Keunikan Memiliki Produk Jenama Lokal

Bulan ini, The Coffee Bean & Tea Leaf mengambil kesempatan ini untuk menaikkan semangat anda sebagai rakyat Negara ini, mengajak pelanggan kami untuk menyokong Saffron & Serai, jenama tempatan yang menggabungkan kraf Malaysia dengan gaya kontemporari.

IKLAN

Teruja Sambut Hari Malaysia Dalam Norma Baharu Dengan Keunikan Memiliki Produk Jenama Lokal

Pembungkusan yang menggunakan bungkus lilin lebah batik yang cantik dan boleh digunakan semula dari Saffron & Serai sebagai ganti bungkus plastik sekali pakai. Jenama ini berbangga dengan identiti Malaysia dengan mempersembahkan kraf tradisional dalam penyelesaian lestari dan kontemporari untuk mengurangkan sampah sambil menyokong pengrajin tempatan dan masyarakat terpinggir.

IKLAN

Teruja Sambut Hari Malaysia Dalam Norma Baharu Dengan Keunikan Memiliki Produk Jenama Lokal

Jangan lupa cuba The Heritage kek, gabungan gula melaka, cendol bit dan kacang merah yang kaya digabungkan dalam kek yang enak, dan Teh Bawang Sejuk Butterfly Pea Lemonade yang menyegarkan dan enak.

Akhir sekali, jangan terlepas promosi hebat ini – lihat Instagram CB & TL untuk terma dan syarat penuh.

Teruja Sambut Hari Malaysia Dalam Norma Baharu Dengan Keunikan Memiliki Produk Jenama Lokal

  • Paket Hari Merdeka & Malaysia 1: Dapatkan Tiga (3) 12oz Minuman Ice Blended® Asli dengan harga RM31, dari 28 Ogos – 19 September 2021
  • Paket Hari Merdeka & Malaysia 2: Dapatkan Satu (1) Minuman Sejuk 12oz dan Satu (1) Bun Ayam Bagel Pedas dengan harga hanya RM16, dari 28 Ogos – 19 September 2021
Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI