Kebanyakan daripada kita pastinya ada ‘body goals’ masing-masing yang ingin dicapai. Bukan hanya untuk cantik semata, malah demi kesihatan di masa akan datang dan juga untuk memudahkan lagi kehidupan seharian.

Berkongsi kisahnya di twitter, gadis yang dikenali sebagai Bieda ini menjadikan pakaian yang menawan dan mahu dapatkan foto yang cantik serta mahu kekal sihat sebagai motivasinya untuk menurunkan berat badan. Jom kita lihat apa yang telah dilakukan bagi mendapatkan transformasi hebat sebegini.

Tekad Mahu Pakai Baju Cantik, Gadis Ini Kongsi Cara Berjaya Turun Sebanyak 45kg! Tekad Mahu Pakai Baju Cantik, Gadis Ini Kongsi Cara Berjaya Turun Sebanyak 45kg! Tekad Mahu Pakai Baju Cantik, Gadis Ini Kongsi Cara Berjaya Turun Sebanyak 45kg! Tekad Mahu Pakai Baju Cantik, Gadis Ini Kongsi Cara Berjaya Turun Sebanyak 45kg!

IKLAN

Dia memilih untuk melakukan diet atkins dan tidak makan nasi, hanya menikmati lauk sahaja.

Tekad Mahu Pakai Baju Cantik, Gadis Ini Kongsi Cara Berjaya Turun Sebanyak 45kg! Tekad Mahu Pakai Baju Cantik, Gadis Ini Kongsi Cara Berjaya Turun Sebanyak 45kg!

IKLAN

Minum air lemon dijadikan rutinnya sebelum tidur bagi membantu penghadaman.

Tekad Mahu Pakai Baju Cantik, Gadis Ini Kongsi Cara Berjaya Turun Sebanyak 45kg!

IKLAN

Senaman jangan lupa tau sis. Penting ni!

Tekad Mahu Pakai Baju Cantik, Gadis Ini Kongsi Cara Berjaya Turun Sebanyak 45kg! Tekad Mahu Pakai Baju Cantik, Gadis Ini Kongsi Cara Berjaya Turun Sebanyak 45kg! Tekad Mahu Pakai Baju Cantik, Gadis Ini Kongsi Cara Berjaya Turun Sebanyak 45kg! Tekad Mahu Pakai Baju Cantik, Gadis Ini Kongsi Cara Berjaya Turun Sebanyak 45kg! Tekad Mahu Pakai Baju Cantik, Gadis Ini Kongsi Cara Berjaya Turun Sebanyak 45kg! Tekad Mahu Pakai Baju Cantik, Gadis Ini Kongsi Cara Berjaya Turun Sebanyak 45kg! Tekad Mahu Pakai Baju Cantik, Gadis Ini Kongsi Cara Berjaya Turun Sebanyak 45kg! Tekad Mahu Pakai Baju Cantik, Gadis Ini Kongsi Cara Berjaya Turun Sebanyak 45kg!

kredit: twitter @zubiedaboudjit