Memilih syampu yang terbaik memang sukar kerana terlalu banyak pilihan di luar sana. Hmm, selain baunya yang sedap, kita semestinya mahukan yang boleh berikan kesan terbaik pada rambut.

Jika hijabi susah nak pilih yang mana satu yang okay, apa kata ikuti thread di twitter ini? Rasanya pasti boleh membantu hijab untuk membuat keputusan yang terbaik!

Tak Tahu Nak Pilih Mana Satu, Gadis Ini Kongsi Tip Beli Syampu Yang Betul-Betul Sesuai Dengan Rambut Tak Tahu Nak Pilih Mana Satu, Gadis Ini Kongsi Tip Beli Syampu Yang Betul-Betul Sesuai Dengan Rambut Tak Tahu Nak Pilih Mana Satu, Gadis Ini Kongsi Tip Beli Syampu Yang Betul-Betul Sesuai Dengan Rambut Tak Tahu Nak Pilih Mana Satu, Gadis Ini Kongsi Tip Beli Syampu Yang Betul-Betul Sesuai Dengan RambutTak Tahu Nak Pilih Mana Satu, Gadis Ini Kongsi Tip Beli Syampu Yang Betul-Betul Sesuai Dengan Rambut Tak Tahu Nak Pilih Mana Satu, Gadis Ini Kongsi Tip Beli Syampu Yang Betul-Betul Sesuai Dengan Rambut Tak Tahu Nak Pilih Mana Satu, Gadis Ini Kongsi Tip Beli Syampu Yang Betul-Betul Sesuai Dengan Rambut

IKLAN
IKLAN
IKLAN

kredit: twitter @emmadee8796 @AinulNunanaa