Setiap orang itu ada motivasi sendiri untuk melakukan sesuatu. Seperti perkongsian Syarmine di Twitter, perasaan patah hati telah mendorongnya berusaha untuk mendapatkan ideal apabila telah berjaya menurunkan berat badan hampir 30kg dalam masa lebih setahun. Hebatnya kamu!

Mendapat lebih 15k retweet, rata-rata memuji usahanya dan telah mendorong mereka untuk mencapai berat badan yang diidamkan.

Lepas Patah Hati, Gadis Ini Terus Cari Motivasi Hingga Berjaya Turun 30kg Dengan Sihat. Hebat! Lepas Patah Hati, Gadis Ini Terus Cari Motivasi Hingga Berjaya Turun 30kg Dengan Sihat. Hebat!

Transformasi yang ternyata berbeza!

Lepas Patah Hati, Gadis Ini Terus Cari Motivasi Hingga Berjaya Turun 30kg Dengan Sihat. Hebat! Lepas Patah Hati, Gadis Ini Terus Cari Motivasi Hingga Berjaya Turun 30kg Dengan Sihat. Hebat! Lepas Patah Hati, Gadis Ini Terus Cari Motivasi Hingga Berjaya Turun 30kg Dengan Sihat. Hebat!

IKLAN

Syarmine juga tidak lokek berkongsikan tips dan caranya menghilangkan berat badan di laman twitternya.

 

IKLAN

Lepas Patah Hati, Gadis Ini Terus Cari Motivasi Hingga Berjaya Turun 30kg Dengan Sihat. Hebat! Lepas Patah Hati, Gadis Ini Terus Cari Motivasi Hingga Berjaya Turun 30kg Dengan Sihat. Hebat! Lepas Patah Hati, Gadis Ini Terus Cari Motivasi Hingga Berjaya Turun 30kg Dengan Sihat. Hebat! Lepas Patah Hati, Gadis Ini Terus Cari Motivasi Hingga Berjaya Turun 30kg Dengan Sihat. Hebat!

IKLAN

kredit: twitter __Syarmine

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI