Lengan gemuk atau besar boleh benar-benar meletakkan anda jatuh dan merosakkan imej anda! Ia tidak pernah terlambat untuk mula latihan untuk lengan dan program kalistenik yang terbaik sering termasuk lengan menyegarkan senaman. Ia bukan sahaja mengurangkan lemak sekitar kawasan itu, tetapi ia juga memberi anda menurun lengan.

Hanya mengikut latihan-latihan mudah ini untuk lengan dan kita akan gembira berbuat begitu. Kita boleh menjalankan latihan-latihan ini di rumah sendiri hanya dalam 2 bulan insyallah. Tetapi kita perlu untuk cukup berazam berbuat demikian. Anda hanya perlu sebuah meja atau kerusi untuk cara ini. Anda tidak perlu untuk membeli pasangan tambahan pakaian untuk bersenam.

CARA MENGECILKAN LENGAN DENGAN CEPAT

Cara #1 – Weight Lifting

Ini masa meneliti latihan mengurangkan lemak lengan dan telah menurun lengan. Ia juga satu latihan yang efektif mengeluarkan lemak perut yang menguatkan teras. Untuk latihan ini, kita boleh guna minuman sejuk 2 liter botol atau satu botol air sebagai pemberat untuk latihan ini. Jika anda mempunyai sepasang dumbbells di rumah ia berjaya baik-baik sahaja.

Item itu dengan kedua-dua tangan kita memegang dan mengangkat ke atas kepala kita. Lengan harus lurus, kerana ini adalah jawatan permulaan anda. Perlu untuk sampai ke sana serendah yang anda boleh. Pastikan bahawa anda tidak menyakiti diri sendiri. Ia adalah penting untuk memastikan anda lengan berdekatan dengan kepala dan telinga anda. Juga cuba untuk mengamalkan senaman ini di hadapan cermin jika kita boleh, ia akan membantu anda meningkatkan gaya. kita cuma perlu 3 set 20 wakil, yang bererti anda akan alihkan item 60 item di atas kepala kita. Selepas setiap set, kita boleh mengambil masa satu minit. Semakin berat atau masa selepas setiap minggu akan membantu anda untuk nada otot, dengan lebih berkesan.

Cara #2 – Chair Dips

Lengan Menggelambir Dan Besar, Hanya Kuasa Sebuah Meja Dan Kerusi Untuk Mengecilkannya. Pasti Berkesan!

Untuk senaman ini kita kena pilih sebuah katil atau kerusi, yang sedikit lebih tinggi ke tanah. Apa-apa sahaja akan stabil ialah satu pilihan yang baik. Sofa kusyen empuk mungkin bukan konsep terbaik; ia akan jadikan latihan menyegarkan lebih keras untuk menjalankan.

IKLAN

Perabot sepatutnya sekurang-kurangnya 2 kaki lebih tinggi daripada tanah. kita sepatutnya mempunyai 3 kaki ruang bebas di depan butir, untuk melakukan latihan ini dengan senang. Anda perlu lakukan 3 set 20 orang wakil, setiap hari. Ini nescaya salah satu senaman terbaik lakukan untuk mengurangkan berat badan cepat.

Cara #3 – Scissors

Usaha ini boleh menjadi benar-benar seronok untuk melakukan dan akan bantuan kita mengecilkan lengan atas sangat cepat. Ia merupakan salah satu senaman kardiovaskular terbaik untuk menurunkan berat badan. Senaman ini seperti yang disebut dalam nama menyerupai gunting yang sedang dibuka dan ditutup. Kita perlu mulakan dengan berdiri lurus dan mengangkat tangan kita ke bahu ketinggian, di hadapan kita.

Lengan Menggelambir Dan Besar, Hanya Kuasa Sebuah Meja Dan Kerusi Untuk Mengecilkannya. Pasti Berkesan!

IKLAN

Meregangkan tangan ke sisi dan membawa mereka kembali ke hadapan kita, tangan kanan harus bertindih di sebelah kiri. Ini menyerupai Gunting yang terbuka. Kita perlu meregangkan mereka ke sisi lagi dan membawa mereka kembali ke hadapan. Buat masa ini lengan kiri sepatutnya bertindih hak anda. Ini adalah wakil yang lengkap dan usaha ini perlu dilakukan dalam 3 set 10 wakil setiap hari.

Cara #4 – One Arm Tricep Dips

Tricep satu lengan berkelok dalam usaha yang berkesan untuk mengurangkan lemak lengan yang terutamanya menumpukan pada aktiviti triceps – bahagian belakang tangan di mana kebanyakan lemak akan disimpan. Perkara terbaik mengenai senaman ini adalah benar-benar tiada peralatan yang diperlukan untuk melakukannya. Apa yang anda perlukan adalah sedikit ruang yang jelas dalam bilik kita.

Lengan Menggelambir Dan Besar, Hanya Kuasa Sebuah Meja Dan Kerusi Untuk Mengecilkannya. Pasti Berkesan!

IKLAN

Duduk di atas lantai dengan kaki dan kaki yang menyertai bersama-sama, lutut bengkok dan kaki diletakkan rata di atas lantai. Letakkan tangan kita di atas lantai kira-kira satu kaki di belakang peha anda, sawit disimpan selain bahu-lebar dan jari-jari yang menuding ke arah anda kembali. Sekarang, menaikkan pinggul anda dari aras oleh straightening lengan kita. Bengkokkan siku kanan untuk menurunkan pinggul sebagai berhampiran dengan aras sebanyak mungkin, tanpa menyentuh ia. Luruskan anda lengan kanan dan bengkokkan siku anda kiri pinggang anda sebagai berhampiran dengan aras yang mungkin lebih rendah lagi. Ulangi pada sisi yang lain.

Cara #5 – Arm Circles

Ini masih belum lagi senaman klasik untuk lengan yang dimasukkan ke dalam rejim-rejim senaman yang paling untuk nada dan membentuk lengan flabby. Boleh melakukan senaman ini dengan atau tanpa wajaran. Sebagai senaman impak rendah, ia boleh dilakukan semasa mengikuti rancangan makan 7 hari vegetarian. Boleh memegang dua botol air 600 ml dalam dua tangan ketika melakukan kalangan lengan.

Berdiri dengan kaki diletakkan lebar bahu selain dan memanjangkan lengan terus ke sisi, dibangkitkan pada ketinggian bahu. Sekarang, melakukan 50 bulatan kecil dengan tangan anda dengan putaran mereka ke arah hadapan. Kemudian beralih kepada 50 bulatan kecil ke belakang. Ke belakang dan ke hadapan lengan nada pergerakan semua otot-otot lengan termasuk aktiviti triceps, biceps, bahu dan belakang otot serta.

Ini adalah latihan terbaik dan cara mengecilkan lengan yang anda boleh cuba di rumah. Mereka benar-benar berkesan dan perlu diamalkan setiap hari. Anda boleh cuba semua senaman ini kehilangan lemak lengan atau anda boleh memilih hanya satu. Menggabungkan senaman ini dengan makanan dengan asid amino untuk pertumbuhan otot akan membantu membakar lemak lebih cepat dan membantu dalam membangunkan tona lengan, Insyallah

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI