Jerawat merupakan masalah biasa bagi wanita ataupun lelaki. Pelbagai cara dilakukan untuk menghilangkan masalah jerawat ini hingga ada mengambil masa bertahun-tahun. Namun perkongsian dari wanita ini Cik Oya yang memang rajin berkongsi petua kecantikannya.

Dalam perkongsian kali ini dia memberitahu rahsia untuk menghilangkan jerawat atau ruam hanya dalam masa 3 hari. Menurutnya dulu kulit tidak licin dan agak gelap sedikit.

Jadi dia menggunakan rahsia ini sebagai rutin harian atau mingguan dan hasilnya jerawat hilang dan kulit juga menjadi licin. Menurutnya dia melakukan rawatan ini setiap hari pada waktu pagi sepanjang 3 hari.

Jika masalah jerawat lebih teruk perlu lakukan lima hari berturut-turut. Jika tidak percaya dengan cara rawatannya, boleh cuba dulu dan kemudian barulah rasakannya sendiri.

Cik oya bagi satu RAHSIA untuk hilangkan jerawat atau ruam dalam masa 3 HARI.

Suka kan.

Dulu, kulit cik oya tidak licin dan gelap sedikit. Jadikan rahsia ini sebagai rutin harian atau mingguan. Mesti kulit kau orang licin.


.

Semua orang mampu, kan kan kan.

IKLAN

Untuk sepanjang rawatan 3 hari, cik oya lakukan setiap hari sebelah pagi sepanjang 3 hari. Jika masalah kau orang teruk sedikit dari cik oya. Lakukan sahaja 5 hari berturut-turut.

In shaa Allah akan membantu.
Jangan percaya tau, buat dahulu baru rasa.

Cik oya
BANGKIT WANITA BANGKIT

CARA MEMBUAT:

1. Bahan- bahan wap muka.


.

Sagat halia Kemudian campurkan dengan putih telur.

IKLAN


.

Siap. Lumur pada muka dan diamkan selama 15minit atau 20 Minit. Sedikit panas di muka. Jika kurang tahan boleh bilas awal.

Bilas dan biarkan kering.


.

Lakukan ini selepas wap muka

IKLAN


.

Selepas Itu sapu ais untuk menutup kembali liang roma.

Lihat dan faham.Selepas Wap muka, buang kotoran dalam Liang roma menggunakan peratan khas ok. Jangan gunakan kuku.

Posted by Norafiza Mahmud on Saturday, 5 January 2019

 

Tadaaaa.

Mudah sahaja. Rajin atau Malas je.


.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI