Topik pergolakan perkahwinan, gangguan orang ketiga dan juga keganasan rumah tangga merupakan antara topik panas yang sering menjadi perbahasan dikalangan wargamaya sejak kebelakangan ini. Malah, ada sahaja cerita yang kita dengar tentang kegoyahan rumah tangga artis-artis tempatan.

Justeru, drama Andai Itu Takdirnya yang juga menceritakan tentang watak Aleeya yang dilakonkan oleh Hannah Delisha yang sungguh tabah mengharungi badai rumahtangga menjadi fenomena kini, meskipun baharu memasuki episod 7.

Lebih menarik lagi apabila dialog yang diungkapkan oleh Puteri Sarah yang melakonkan watak Umairah (Umi) ketika memarahi Syukri Yahya (Aizril) dalam drama itu telah menjadi sorotan dan perhatian ramai.

Garang Betul Puteri Sarah, Marah Macam Dah Lama Pendam Je?

“Kau memang setan! Tanya kawan awak yang tak guna ni, apa dia buat kat Leya?

“Kau ni jantan takde otak, kau bukan tidur dengan isteri kau, kau rogol dia! Kau ni memang jantan dayus, jangan kau nak salahkan Leya, aku memang jijik dan benci tengok muka kau lah!

IKLAN

“Kau ni memang jantan dayus, nak tunjuk hebat depan perempuan! Weh go to hell lah,” antara dialog yang dilontarkan Sarah tepat ke muka Shukri Yahya.

Malah, dialog dan nada suara Sarah yang menghamburkan kemarahan ketika melakonkan watak umi, dilihat seolah-olah kemarahan yang terpendam dari lubuk hatinya.

Tambahan, dialog yang diungkapkan juga tepat menggambarkan situasi yang dihadapi rumah tangganya bersama Syamsul Yusof baru-baru ini. Ada diantara wagranet yang mengatakan mungkin dialog ia ditujukan khas buat Syamsul Yusof atas perlakuan curangnya itu.

Artikel berkaitan: Pulang Dari Dubai, Puteri Sarah Dikejarkan Ke Hospital? – “Akhirnya Sarah Tumbang Juga!”

IKLAN

Berikutan itu, ramai wargamaya dan juga penonton Drama Andai Itu takdirnya yang menyaksikan babak pada episode kali ini meluahkan rasa puas hati dan menyokong Tindakan Puteri Sarah yang membela Nasib kawan baiknya!

Namun ada juga netizen yang meluahkan rasa terkejut kerana jarang melihat Puteri Sarah menyelap sedemikian rupa dan keluar dari zon selesanya yang sering mendampingi membawa watak gadis lemah lembut.

IKLAN

Sekadar info, terdahulu industry seni tanah air pernah digemparkan tentang pergolakan rumah tangga Puteri Sarah dan Syamsul Yusof dan menjadi bertambah buruk, apabila Syamsul yang curang mengambil tindakan menikahi Ira Kazar di Thailand.

Sumber: Instagram Andai Itu Takdirnya Official

Artikel berkaitan: Baru Keluar Hospital, Terus ‘Lincah’, Gigih Banting Tulang Cari Rezeki! Netizen Terinspirasi Lihat Semangat Puteri Sarah

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI