Kulit nampak kusam dan badan rasa lemah. Itu tanda-tanda tubuh ada banyak toksin. maka sebab itulah amat penting untuk kita menyingkirkan racun (detoks) dari dalam tubuh. Ia wajar dilakukan untuk menjaga kesihatan tubuh agar tetap sihat.

Gaya hidup dan persekitaran yang tidak sihat serta kepelbagaian jenis makanan yang diambil juga boleh menyebabkan racun-racun ini terkumpul di dalam tubuh. Racun-racun tersebut boleh merosakkan organ serta melemahkan sistem ketahanan tubuh.

Oleh sebab itulah, diperlukan cara-cara semula jadi untuk mengeluarkan sekali gus menghilangkan racun pada tubuh, selain daripada menggunakan suplemen ‘detoks’.

Jus Detoks Awet Muda, Kulit Jadi Glowing & Paling Penting Perut Jadi Kempis Bila Lawas ‘Membuang’
Photo by Toni Cuenca from Pexels

Minum air putih boleh membantu menghilangkan racun dari dalam tubuh melalui peluh dan air kencing yang dikeluarkan. Minum lapan gelas air putih dalam sehari dan usahakan juga untuk minum empat gelas setiap kali anda bangun daripada tidur pada pagi hari.

Berikut tip semula jadi yang mudah dan murah mengurangkan serta menghilangkan racun dalam tubuh.

IKLAN

Jom buat jus detoks khas paling MENARIK untuk AWET MUDA  dan Anti Aging. Insyaallah amalkan hanya 2 kali sebulan sudah memadai. Bukan sahaja sesuai diamalkan oleh golongan ibu tetapi juga boleh diamalkan oleh anak dara.

BAHAN-BAHANNYA:

Kelopak mawar+peria+daun kaduk+pegaga+epal merah+Lemon
*Kisar semua bahan-bahan ini dan minum segera.

IKLAN

KHASIAT JUS DETOKS AWET MUDA: 

Anti aging/ awet muda/migrain/relaxing/detoxing/constipation/melancarkan darah/high blood pressure/menaikkan ‘tenaga’ buat wanita/energy dalaman/melembapkan kulit/ menurunkan bacaan kolestrol/kencing manis/merawat luka dalaman.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHIMA OSMAN®️ (@sisviral_official)

BERIKUT VIDEO PENYEDIAAN JUS DETOKS

 

View this post on Instagram

 

Jom buat DETOX jus khas paling MENARIK untuk AWET MUDA & Anti Aging Insyaallah amalkan hanya 2x sebulan memadai🙏🏻🍃 – – Kelopak Mawar+Peria+Daun Kaduk + Pegaga+ EPAL Meral +slice of Lemon . 🍃🍎🍋🌹🔛 – – Anti aging / awet Muda / migrain / relaxing / detoxing / constipation/ Melancarkan darah / high blood pressure/ menaikkan Tenaga Batin Wanita / energy dalaman / melembapkan kulit / menurunkan bacaan kolestrol / kencing manis / merawat luka dalaman. – – #BakiraMalaysia #BakiraLover #jomsihat #nakkurus #shahalam #detoxwater #instashopmalaysia #tradisional #payudara#shopee #pakejperkahwinan #jakarta #sayajual #videoviral #kelantan #sabahshopping #motifviral #igmalaysiashop #jamu #onlinemalaysia #jualbelionline #jomkurus #instashopsingapore #nakcantik #meletop #terengganu #sayajualmurah #bruneionlineshop#pahang #kualalipis #terengganu

A post shared by BAKIRA Malaysia™️(HQ)🇲🇾🇧🇳🇨🇳 🇮🇩 (@bakiramalaysia

hq) on

Moga perkongsian ini bermanfaat kepada hijabi semua. Selamat mencuba!

Sumber kredit: sisviral_official