Tidak dinafikan Ramadan dan Syawal antara bulan yang menjanjikan rezeki yang lebih kepada mereka yang berusaha, tidak pula bagi mereka yang alpa. Masanya untuk buat duit raya dengan cara yang mudah, semudah di hujung jari hanya rumah sendiri sahaja.

Inilah bulan di mana kebanyakan masyarakat berbelanja lebih dari kebiasaan untuk memenuhi keperluan perayaan di Aidilfitri. Tanpa perlu modal, tidak perlu ke sana sini, hanya mnyimpan stok atau membuat penghantaran barang.

ARTIKEL BERKAITAN: Rizman Ruzaini Tidak Berkira Soal Harga, Peruntukkan 300 Ribu Hargai Pelanggan Setia. Tawar Hadiah…

Perlu usaha dan kemahuan

Jualan Sehingga Lima Angka, Mudahnya Buat Duit Musim Raya Semuanya Di Hujung Jari. Duduk Di Rumah Jer!

Melihat pada faktor-faktor yang boleh memudahkan pelangganya untu jana pendapatan, RR Empire yang baru ditubuhkan pada hujung tahun yang lalu, mendapat ilham membantu mereka yang ingin jana pendapatan.

“Dengan tagline, Raikan Raya Bersama Rizman Ruzaini, kami mahu sama-sama membantu mereka yang berhasrat untuk buat duit raya bagi menampung keperluan Aidilfitri nanti. Kami faham, ada sesetengah golongan yang tiada pekerjaan tetap, suri rumah, pelajar dan sebagainya yang mahu cari pendapatan sampingan tapi tiada modal, masa, ilmu bisnes dan sebagainya. Maka, di sini kami tawarkan anda bergelar RR Icon di bawah program Rizman Ruzaini Empire untuk sama-sama membina kejayaan,” jelas Ketua Pegawai Eksekutif Rizman Ruzaini, Rizman Nordin.

IKLAN

Jualan Sehingga Lima Angka, Mudahnya Buat Duit Musim Raya Semuanya Di Hujung Jari. Duduk Di Rumah Jer!

Menurut Rizman, mereka juga akan dibimbing oleh ‘coach’ profesional dan turut diberikan kelas intensif secara percuma bagi berkongsi modul terbaik untuk menjual dan mempromosikan barangan dengan cara yang efektif. Pendek kata, RR Icon akan dibantu dari sekecil-kecil perkara. Apa yang diperlukan hanyalah usaha dan kemahuan daripada RR Icon itu sendiri.

Jualan lebih RM2 juta

Mempunyai sistem pemantauan jualan yang efisyen dan teratur. Dari situ Rizman Ruzaini Empire, memantau secara jelas profit yang setiap RR Icon berjaya buat untuk satu-satu masa itu. Ia bersifat jelas dan nyata. Setakat ini, sudah pun mempunyai lebih 1000 RR Icon yang berdaftar. Ada antara RR Icon tersebut yang telah membuat jualan mencecah RM2 juta!

IKLAN

Jualan Sehingga Lima Angka, Mudahnya Buat Duit Musim Raya Semuanya Di Hujung Jari. Duduk Di Rumah Jer!

”Banyak lagi faedah yang diperolehi oleh RR Icon apabila menjadi keluarga kami, tidak terhad kepada profit semata-mata. Sebagai contoh sekiranya anda berjaya mencapai level RR Majestic, anda berpeluang untuk ditawarkan ganjaran seperti rumah, kereta dan sebagainya. Sangat rugi jika anda melepaskan peluang keemasan ini,” tambah Rizman lagi.

ARTIKEL BERKIATAN:Raikan Raya Bersama Rizman Ruzaini Tawar 100 Koleksi Busana Syawal Mampu Milik!

IKLAN

Malah, Rizman juga sangat yakin dengan pengaruh yang dimiliki jenama Rizman Ruzaini ini. Juallah apa jua jenis barangan, dengan kualiti terbaik yang diberikan ia dengan mudahnya mampu menawan hati pelanggan. Apatah lagi, produk Rizman Ruzaini sentiasa menjadi pilihan kebanyakan selebriti popular tanah air. Inilah kelebihan RR Icon untuk’menjual’ nama Rizman Ruzaini dengan mudahnya.

Jualan Sehingga Lima Angka, Mudahnya Buat Duit Musim Raya Semuanya Di Hujung Jari. Duduk Di Rumah Jer!

Rizman Ruzaini berharap kempen Raya RR ini akan menjadi platform permulaan yang baik untuk RR Icon memulakan langkah bersama keluarga Rizman Ruzaini. Tidak terhenti hanya di bulan Ramadan dan Syawal, tetapi berterusan sampai bila-bila. Kejayaan tidak akan datang bergolek tanpa perancangan yang ’solid’.

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI