Kehadiran bintik hitam di wajah tak pernah disenangi sesiapa. Ia sememangnya memusnahkan impian kita untuk memiliki kulit yang bersih dan cantik.

Tapi jangan risau sis. Kehadirannya masih boleh dibendung. Apa kata kita cuba cara yang dicadangkan oleh seorang pengguna twitter ini iaitu @sufeahani_izzan. Dia telah berkongsi rutin harian dan caranya menghilangkan bintik hitam dan juga parut di muka. Jom kita cuba!

Cara yang diamalkan ini memang berkesan dengan buatnya dan sesuai dengan kondisi kulitnya.

Ini Cara Paling Mudah & Berkesan Bagi Hilangkan Parut Dan Blackhead Di Muka. Pastinya Selamat! Ini Cara Paling Mudah & Berkesan Bagi Hilangkan Parut Dan Blackhead Di Muka. Pastinya Selamat! Ini Cara Paling Mudah & Berkesan Bagi Hilangkan Parut Dan Blackhead Di Muka. Pastinya Selamat! Ini Cara Paling Mudah & Berkesan Bagi Hilangkan Parut Dan Blackhead Di Muka. Pastinya Selamat!

IKLAN

Rawat kulit yang breakout dengan krim ini.Ini Cara Paling Mudah & Berkesan Bagi Hilangkan Parut Dan Blackhead Di Muka. Pastinya Selamat!

IKLAN

Selain itu, terdapat juga tip tambahan lain yang dikongsi. Sebaik-baiknya gunakan masker muka selepas melakukan skrub bagi menutup liang pori yang sudah terbuka.

Ini Cara Paling Mudah & Berkesan Bagi Hilangkan Parut Dan Blackhead Di Muka. Pastinya Selamat! Ini Cara Paling Mudah & Berkesan Bagi Hilangkan Parut Dan Blackhead Di Muka. Pastinya Selamat!

IKLAN

Ini Cara Paling Mudah & Berkesan Bagi Hilangkan Parut Dan Blackhead Di Muka. Pastinya Selamat!

kredit: twitter @sufeahanni_izzan