Bagi mendapatkan berat badan yang ideal, ada orang yang boleh dapatkannya dengan mudah ada juga yang memerlukan usaha dan komitmen yang tinggi. Tak kiralah bagaimana caranya, yang penting kita dapatkan dengan cara yang selamat dan sihat.

Berjaya menurunkan 20 kg dalam masa 3 bulan sahaja, seorang pengguna facebook iaitu Sya telah berkongsikan rutin makanannya dalam kehidupan seharian yang menyihatkan. Mendapat sehingga 14 ribu shares, caranya ini boleh menyuntik semangat untuk mereka yang mahu melakukan perubahan.

IKLAN

Sedap tanpa perlu berlapar!

Hilang 20kg Dalam 2 Bulan Sahaja, Wanita Ini Dedah Rutin Pemakanan Tanpa Perlu Berlapar Hilang 20kg Dalam 2 Bulan Sahaja, Wanita Ini Dedah Rutin Pemakanan Tanpa Perlu Berlapar Hilang 20kg Dalam 2 Bulan Sahaja, Wanita Ini Dedah Rutin Pemakanan Tanpa Perlu Berlapar Sekiranya masih lapar pada lewat malam, bolehlah makan buah-buahan untuk mengisi perut.

Hilang 20kg Dalam 2 Bulan Sahaja, Wanita Ini Dedah Rutin Pemakanan Tanpa Perlu Berlapar

IKLAN

Hasilnya wow gitu!

Hilang 20kg Dalam 2 Bulan Sahaja, Wanita Ini Dedah Rutin Pemakanan Tanpa Perlu Berlapar Hilang 20kg Dalam 2 Bulan Sahaja, Wanita Ini Dedah Rutin Pemakanan Tanpa Perlu Berlapar

IKLAN

kredit: facebook SLane HQ