Pulihkan Kulit Kusam, Tak Bermaya & Masalah Pencernaan Dalam Masa 12 Hari

Jika sebelum ini ramai yang mengalami masalah kulit, lebih-lebih lagi dalam keadaan cuaca panas tidak menentu ini. Kulit yang tidak sihat ini menyebabkan wajah jadi kusam dan tidak bermaya. Namun tidak semua masalah kulit ini boleh diatasi hanya secara luaran sahaja tetapi juga dari dalaman. Dalam satu kajian testimoni yang dibuat, 93 peratus pengguna bersetuju botol kecil ajaib berwarna purple ini mampu menyelesaikan pelbagai masalah berkaitan kecantikan dan kesihatan.

Perkongsian wanita yang menggunakan satu produk yang boleh didapati di drugstore ini memberikan kesan  berbeza-beza. Dan masing-masing memberi maklum balas cukup positif.

IKLAN

Sebelum ini kebanyakan mengalami kulit kusam, tidak berseri dan tidak bermaya. Malah ada juga antaranya yang mengalami kulit tidak sihat hingga menjadikan wajah kelihatan tua dari usia sebenar.

Produk yang dimaksudkan adalah jenama minuman kecantikan popular InnerShine® Pati Prun yang kini mengandungi Vitamin E yang memberikan keserian kulit dan menjaga kecantikan dari dalaman.

IKLAN

Ekstrak prun tulen yang diperbuat daripada prun California premium segar ini kaya dengan serat diet yang menggalakkan sistem pencernaan yang sihat dan memberikan kesihatan yang baik secara menyeluruh kerana ia mengeluarkan toksin dari tubuh secara semula jadi.

IKLAN

Bayangkan jika badan penuh dengan toksin, ia mungkin akan menyebabkan liang pori tersumbat, kulit kelihatan kusam dan tak bermaya, Disebabkan itu kulit akan hilang keseriannya. Bukan itu sahaja, mereka juga turut mengalami masalah pencernaan dan sembelit hingga menganggu rutin harian. Namun setelah mengamalkan pengambilan InnerShine Pati Prune yang juga tingi serat, ia telah melancarkan proses pencernaan dan membenarkan tubuh kita menyerap nutrisi dengan lebih efektif.

InnerShine® Pati Prun turut diamalkan oleh dutanya, Siti Saleha. Yang masa hasilnya kulitnya terserlah perbezaan dalam 12 hati. InnerShine® Pati Prun dengan Vitamin E dijual pada harga runcit RM31.70 (pek 6 botol) dan RM57.50 (pek 12 botol) dan boleh diperolehi di semua pasar raya besar, pasar raya dan farmasi di seluruh negara.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI