Roti memang menjadi makanan kegemaran kebanyakan daripada kita kan. Tapi tahukah anda sebenarnya roti jugalah boleh membuatkan muka kita ditumbuhi jerawat. Eh, betul ke ni? 

Perkongsian daripada Shazmie Nadziri mengenai roti sebagai punca jerawat telah mendapat lebih daripada 7k retweet. Mari kita baca!Hati-Hati! Sebenarnya Makan Roti Adalah Punca Terjadinya Jerawat AndaIni sebab utama mengapa roti dan bijirin tidak bagus untuk kita.Hati-Hati! Sebenarnya Makan Roti Adalah Punca Terjadinya Jerawat Anda Gluten selalu mendatangkan masalah kepada kebanyakan manusia.Hati-Hati! Sebenarnya Makan Roti Adalah Punca Terjadinya Jerawat Anda Kena ambil tahu jika alah kepada gluten.Hati-Hati! Sebenarnya Makan Roti Adalah Punca Terjadinya Jerawat Anda Hati-Hati! Sebenarnya Makan Roti Adalah Punca Terjadinya Jerawat Anda Hati-Hati! Sebenarnya Makan Roti Adalah Punca Terjadinya Jerawat Anda Hati-Hati! Sebenarnya Makan Roti Adalah Punca Terjadinya Jerawat Anda Hati-Hati! Sebenarnya Makan Roti Adalah Punca Terjadinya Jerawat Anda

Begitu mendalam perkongsiannya ini. Sememangnya membuka mata kita mengenai apa yang kita makan setiap hari boleh memberi kesan kepada kulit kita. Jadi, kalau nak kulit flawless, kena ambil tahu juga tau jika tubuh kita sensitif terhadap makanan tertentu supaya tidak timbul masalah di kemudian hari!

IKLAN
IKLAN
IKLAN

kredit : twitter @shazmiejo

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI