Menjaga kesihatan tubuh badan itu bukan hanya menjadi keutamaan kaum wanita sahaja tetapi juga kaum lelaki. 

Di twitter, Zack Zakirin telah berkongsi caranya menurunkan berat badan sebanyak 10kg dalam masa sebulan lebih sahaja. Menariknya, rupanya pengaruh ‘crush’nya juga memberi motivasi baginya dalam mencapai berat badan yang ideal!

Usahanya tak sia-sia apabila berat badannya berkurang daripada 75kg ke 65 kg.

Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je! Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je! Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je!Gaya hidup perlu berubah dengan mengamalkan gaya hidup sihat contohnya seperti eat clean.

Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je! Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je! Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je! Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je! Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je! Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je! Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je! Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je! Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je! Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je! Motivasinya untuk berubah ialah apabila gadis yang diminatinya sukakan gim!

Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je!

IKLAN

Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je!

IKLAN

Crush bagi ayat pedih!

Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je! Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je! Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je! Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je! Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je!

IKLAN

Walaupun hubungannya dengan crush tidak menjadi, tetapi dia menganggap kehadiran gadis itu mengubah hidupnya ke arah positif!

Hasil Eat Clean & Crush Bagi Motivasi, Lelaki Ini Berjaya Turunkan 10kg Dalam Sebulan Lebih Je!

kredit: twitter @ZackZakirin13