Glass skin memang menjadi idaman semua gadis termasuklah kaum Adam juga pada ketika ini. Iyelah, siapa je yang tak nak kulit yang cantik, licin dan flawless kan? 

Di Twitter, seorang gadis yang merupakan pemilik akaun @SebijiCoconut telah berkongsi rahsianya dalam mendapatkan glass skin. Lebih mengejutkan, dia berjaya mendapatkannya dalam masa sebulan sahaja!

Tidak lokek berkongsi caranya bagi mendapatkan kulit yang cantik.

Hanya Dalam Masa Sebulan Sahaja, Gadis Ini Berjaya Dapatkan ‘Glass Skin’. Ini Rahsianya! Hanya Dalam Masa Sebulan Sahaja, Gadis Ini Berjaya Dapatkan ‘Glass Skin’. Ini Rahsianya! Hanya Dalam Masa Sebulan Sahaja, Gadis Ini Berjaya Dapatkan ‘Glass Skin’. Ini Rahsianya!

IKLAN

Scrub penting untuk menghilangkan kusaman!

Hanya Dalam Masa Sebulan Sahaja, Gadis Ini Berjaya Dapatkan ‘Glass Skin’. Ini Rahsianya! Hanya Dalam Masa Sebulan Sahaja, Gadis Ini Berjaya Dapatkan ‘Glass Skin’. Ini Rahsianya!

IKLAN

Hanya Dalam Masa Sebulan Sahaja, Gadis Ini Berjaya Dapatkan ‘Glass Skin’. Ini Rahsianya! Hanya Dalam Masa Sebulan Sahaja, Gadis Ini Berjaya Dapatkan ‘Glass Skin’. Ini Rahsianya! Sunscreen jangan dilupakan!

IKLAN

Hanya Dalam Masa Sebulan Sahaja, Gadis Ini Berjaya Dapatkan ‘Glass Skin’. Ini Rahsianya!

kredit: twitter @SebijiCoconut