Glass skin memang menjadi idaman semua gadis termasuklah kaum Adam juga pada ketika ini. Iyelah, siapa je yang tak nak kulit yang cantik, licin dan flawless kan? 

Di Twitter, seorang gadis yang merupakan pemilik akaun @SebijiCoconut telah berkongsi rahsianya dalam mendapatkan glass skin. Lebih mengejutkan, dia berjaya mendapatkannya dalam masa sebulan sahaja!

Tidak lokek berkongsi caranya bagi mendapatkan kulit yang cantik.

Gadis Ini Berjaya Dapatkan ‘Glass Skin’ Hanya Dalam Masa Sebulan. Ini Rahsianya! Gadis Ini Berjaya Dapatkan ‘Glass Skin’ Hanya Dalam Masa Sebulan. Ini Rahsianya! Gadis Ini Berjaya Dapatkan ‘Glass Skin’ Hanya Dalam Masa Sebulan. Ini Rahsianya!

IKLAN

Scrub penting untuk menghilangkan kusaman!

Gadis Ini Berjaya Dapatkan ‘Glass Skin’ Hanya Dalam Masa Sebulan. Ini Rahsianya! Gadis Ini Berjaya Dapatkan ‘Glass Skin’ Hanya Dalam Masa Sebulan. Ini Rahsianya!

Gadis Ini Berjaya Dapatkan ‘Glass Skin’ Hanya Dalam Masa Sebulan. Ini Rahsianya! Gadis Ini Berjaya Dapatkan ‘Glass Skin’ Hanya Dalam Masa Sebulan. Ini Rahsianya! Sunscreen jangan dilupakan!

IKLAN

Gadis Ini Berjaya Dapatkan ‘Glass Skin’ Hanya Dalam Masa Sebulan. Ini Rahsianya!

IKLAN

Mudah sahajakan? Yang penting kita kenalah rajin dan konsisten dalam rutin penjagaan kulit ini. Klik DI SINI untuk dapatkan produk yang bersesuaian dengan kulit anda.

kredit: twitter @SebijiCoconut