Ekstrak sakura mampu menjadikan kulit wajah lebih cerah, licin dan sekata. Musim panas sepanjang tahun membuatkan kita mudah terdedah kepada sinaran UV dan radiasi inframerah setiap hari. Selain faktor semulajadi, kita juga terdedah kepada cahaya kediaman terutamanya yang berbentuk fluorescent dan halogen yang memancarkan cahaya UVA dan turut membahayakan kulit.

Pendedahan berterusan boleh menjadi pendorong kepada masalah bintik gelap, kulit kering, tona tidak sekata serta kulit kusam. Adalah menjadi satu keajaiban bagaimana wanita Jepun dapat mengekalkan kulit mereka yang halus, cerah dan selicin porselin tanpa mengalami kesan yang memudaratkan.

Ekstrak Sakura Jadikan Kulit Wajah Cerah, Licin Dan Sekata Dalam Masa 10 hari, Patutlah Kulit Wanita Jepun Nampak Glowing

Sebenarnya kita boleh cuba produk Eversoft Skinz Blossom White, rangkaian penjagaan kulit wajah dengan teknologi Jepun serta 100% ekstrak tumbuhan. Terbukti secara klinikal dengan keberkesanannya terhadap wanita Asia yang mengimpikan kulit cerah semulajadi.

IKLAN

Eversoft Skinz Blossom White bebas daripada 6 bahan berbahaya yang sering terkandung di dalam produk pencerah. Rangkaian ini bebas daripada Paraben, pewarna tiruan, wangian tiruan, minyak mineral, alcohol dan Phthalates. Sebagai jenama yang bertanggungjawab, Eversoft Skinz bukan sahaja menggunakan bahan yang selamat, malah produk mereka juga tidak diuji ke atas haiwan.

Ekstrak Sakura Jadikan Kulit Wajah Cerah, Licin Dan Sekata Dalam Masa 10 hari, Patutlah Kulit Wanita Jepun Nampak Glowing Ekstrak Sakura Jadikan Kulit Wajah Cerah, Licin Dan Sekata Dalam Masa 10 hari, Patutlah Kulit Wanita Jepun Nampak Glowing Ekstrak Sakura Jadikan Kulit Wajah Cerah, Licin Dan Sekata Dalam Masa 10 hari, Patutlah Kulit Wanita Jepun Nampak Glowing

IKLAN

Berasaskan dari 100% tumbuhan aktif, Eversoft Skinz Blossom White mengandungi bahan mesra kulit seperti ekstrak Sakura yang melembutkan serta melicinkan kulit sambil menyamaratakan tona kulit agar kekal sekata. Ditambah dengan manfaat semulajadi Uji Tea, teh hijau premium yang padat dengan antioksiden semulajadi yang kuat ini, ia dapat membantu mengurangkan pigmentasi.

Dalam masa yang sama ia memperbaharui dan memperbaiki kerosakan pada kulit yang disebabkan oleh sinaran UV dan radikal bebas. Rangkaian ini turut diperkaya dengan Cendawan Shiitake yang kaya dengan asid amino, antioksidan, multivitamins, mineral dan lentinan yang membantu mencerahkan kulit serta meningkatkan imunisasi kulit terhadap alam sekitar yang berbahaya.

IKLAN

Ekstrak Sakura Jadikan Kulit Wajah Cerah, Licin Dan Sekata Dalam Masa 10 hari, Patutlah Kulit Wanita Jepun Nampak Glowing Ekstrak Sakura Jadikan Kulit Wajah Cerah, Licin Dan Sekata Dalam Masa 10 hari, Patutlah Kulit Wanita Jepun Nampak Glowing

Eversoft Skinz Blossom White terdiri daripada 5 produk pencerah yang memberikan anda manfaat cerah semulajadi melalui 4 langkah rejim panjagaan wajah. Produk-produk tersebut ialah pembersih buih pencerah Eversoft Skinz Blossom White, toner pencerah Eversoft Skinz Blossom White, aura serum pencerah Eversoft Skinz Blossom White, krim pencerah dengan ketahanan SPF 15 PA ++ Eversoft Skinz Blossom White, krim malam pencerah Eversoft Skinz Blossom White.

Dengan penggunaan rangkaian Eversoft Skinz Blossom White secara lengkap dan berterusan, anda akan menikmati tona kulit yang lebih cerah, licin dan sihat dalam masa 10 hari!

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI