Salah satu cara untuk menjaga kesihatan adalah dengan mengamalkan minum air detox. Air detox ini berfungsi untuk membuang segala toksin dalam badan dan kemudian barulah boleh mengawal selera makan. 

Pelbagai cara untuk membuat air detox dan salah satunya perkongsian dari wanita ini Amyra Nabila Hasnol di laman sosial facebook. Bukan sahaja dapat mengawal selera makan, tetapi juga mampu buat kulit berseri dan glowing.

Air detox untuk buang segala toksin dalam badan.

Menurutnya lagi, jika diamalkan sekali atau dua kali seminggu, insya-Allah badan akan jadi ramping seperti kerengga dan kulit juga bertambah flawless.

RESEPI AIR DETOX

Jom try buat, mmg de best !
Detox ni untuk buang toksin dalam badan pastu control selera makan yang macam naga , 
kulit pun boleh berseri glowing !

IKLAN

Bahan :
LEMON
TIMUN 
HALIA 
SERAI 
LIMAU NIPIS

IKLAN

Cara : 
Potong semua bahan masuk dalam bekas , pastu masuk ayaq masak. 
Masuk dalam peti sejuk , biar la dalam 5-6 jam sampai sebati . 
Yang perut sensetip , 
Kurangkan lemon sikit , pandai2 le ejas ye .

IKLAN

Fatin dah try mmg best , Sebab tu fatin sharing kat korang pulak . jimat duit tayah beli teh detox dah kat Guardian .

Pssst .. Amalkan seminggu 1-2 kali . 
BADAN KERENGGA+KULIT PELOLESS

TONTON VIDEO PENUH CARA BUAT: