Suatu ketika dahulu, Asyalliee atau nama sebenarnya, Siti Syasya Rosaelmi,23, pernah viral kerana video ‘macam cantik je, macam comel je’ miliknya jadi perhatian ramai.

Walaupun dikecam pada ketika itu, ia langsung tidak pernah mematahkan semangat wanita ini yang kini telah pun berjaya mempunyai perniagaan kosmetik sendiri.

IKLAN

Sedang hamil anak ketiga, Asyalliee yang mesra disapa Asya ini sering berkongsi kisah hidup serta jatuh bangunnya dalam dunia perniagaan bersama-sama pengikut setia laman sosialnya.

Terbaharu, Asya telah berkongsikan video ‘house tour‘ rumah keduanya yang bernilai RM 1.3 juta di laman YouTubenya. Dia telah membeli rumah tersebut ketika berusia 22 tahun. Wow, hebatnya!

IKLAN

Ramai yang berasa teruja dengan kejayaannya memiliki rumah mewah pada usia yang sangat muda. Memang terinspirasi betul jadinya!

Selain itu, netizen juga mengandaikan bahawa Asya pastinya akan sering terserempak dengan Wany Hasrita di kawasan kediamannya itu nanti disebabkan mereka membeli rumah di lokasi yang sama.

IKLAN