Apabila sudah memasuki tahun baru 2020 ini, pastinya ramai yang berazam untuk menurunkan berat badan bagi mendapatkan tubuh yang cantik lagi sihat.

Banyak cara yang boleh dilakukan sebenarnya bagi mendapatkan berat badan yang diidamkan. Walaupun masanya mungkin agak lama, namun jika diamalkan secara konsisten pastinya usaha itu tidak sia-sia.

Seperti perkongsian Fatin Adawiyah di laman Facebooknya, dia telah berjaya melakukan perubahan mendadak terhadap tubuh badannya apabila mengawal pemakanannya secara konsisten. Mari kita lihat!

IKLAN

Dari berat 95kg sekarang ke 65kg dalam masa 8 bulan. Hanya berhenti minum air manis dan makan nasi suku suku separuh
Alhamdulillah. Tinggi 169cm.. Dari XXL ke M


.

IKLAN

Jauh lagi perjalanan but once kita dah start, teruskan ja. Abaikan apa nak cakap, dan ambik motivasi apa yang org dh habaq kt kita, tunjuk kat depa kita pun boleh, sapa sapa nak kuruih, boleh ambik ni sebagai azam 2020!

Jom #keepfit
Bertahun kita gemuk, takkan nak kurus dalam masa sebulan. Kan? Kalau orang lain boleh, kita pun pasti boleh.

IKLAN

Sumber FB : Fatin Adawiyah