Setiap wanita mahu kelihatan anggun, yakin dan mempunyai tubuh badan yang sihat tetapi sibuk dengan kerja hingga tiada masa untuk bersenam serta melakukan aktiviti reakreasi. Maka, impian untuk kekal cantik hanya terkubur begitu sahaja. Namun kini, anda tidak perlu risau kerana ada Per’l Xlim yang boleh membantu menyelesaikan masalah anda. Dengan Per’l Xlim, anda boleh tampil yakin dan cantik.

Per’l Xlim mengandungi empat ramuan utama iaitu biji kopi hijau, kacang ginjal putih, kacip fatimah dan marine kolagen yang bertindak meningkatkan metabolisme, mempercepat pembakaran lemak, membantu penghadaman dan masalah sembelit dan memberi rasa kenyang yang lebih lama.

IKLAN

Menariknya, Per’l Xlim juga membantu menjaga kesihatan wanita dan dalam masa yang sama menjaga kelembutan kulit dan buat anda tampak lebih muda. Hadir dengan dua pilihan perisa iaitu Kopi & Coklat, Per’l Xlim mempunyai rasa yang enak dan tidak pahit. Harganya juga berpatutan dan anda akan nampak perubahan dalam masa sebulan. Untuk maklumat lanjut, layari www.perl.com.my.

IKLAN
IKLAN

[ninja_form id=3]

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI