Rangkaian baharu ini menampilkan pelbagai gaya yang selesa, mudah dipakai dan mesra air, termasuk terompah, sandal bertali gaya retro, gelongsor slip-on dan kasut, untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak dari semua peringkat umur.

Skechers, The Comfort Technology Company™ dan peneraju global dalam gaya hidup dan kasut berprestasi, telah melancarkan rangkaian Foamies baharunya yang dibina berdasarkan siri popular sandal dan gaya slip-on untuk menawarkan keselesaan muktamad dalam gaya berwarna-warni. Direka bentuk untuk sesiapa sahaja yang mencari sepasang kasut kasual yang ringan dan bergaya untuk dipakai di mana-mana, terutamanya ke kolam renang, pantai atau pelayaran, rangkaian baharu ini dilancarkan secara berperingkat di kedai dan dalam talian sepanjang Jun 2022.

Bergaya dengan penuh keselesaan

Dengan keselesaan dan serba boleh dalam gaya sebagai sebahagian daripada DNA Skechers, koleksi Foamies terbaru menampilkan pelbagai teknologi kasut istimewa. Daripada insole Arch Fit® yang diperakui pakar podiatrist kepada teknologi tapak luar Comfort Pillar, berjalan kaki dengan kasut kasual ini juga dibina dengan buih berketumpatan dwi untuk memenuhi segmen pengguna yang semakin meningkat yang lebih mengutamakan keselesaan seperti yang mereka lakukan dengan gaya kasut kasual yang bergaya dan serba boleh.

IKLAN

Skechers Foamies Arch Fit dan Arch Fit Footsteps Untuk Lelaki Dan Wanita, sesuai untuk hari-hari yang santai, rangkaian Arch Fit baharu untuk lelaki dan wanita dan Arch Fit Footsteps wanita menawarkan pelbagai gaya, termasuk sandal, terompah dan sandal thong. Sementara itu, Arch Fit Footsteps Foamies untuk wanita juga menampilkan alas kaki berkusyen Luxe Foam® dan Arch Fit® untuk keselesaan sokongan tambahan.

Percuma Skechers Foamies #HijabistaGiveaway:

IKLAN

Dalam meraikan rangkaian baru @skechersmalaysia’s Foamies Collection, Hijabista bekerjasama dengan jenama ini untuk hadiahkan Skechers Foamies – eksklusif untuk pembaca dan follower kami!

IKLAN

Hanya LIKE, SHARE dan JAWAB satu soalan mudah untuk berpeluang MENANG Foamies pilihan anda! Dua (2) pemenang bertuah akan dipilih secara rawak daripada penyertaan yang layak. Pemenang boleh memilih sendiri Foamies pilihan mereka daripada koleksi Foamies di cawangan Skechers terpilih.

Peraduan #HijabistaGiveaway ini akan berlangsung dari 27 Jun hingga 1 Julai 2022 di Instagram Hijabista.

Macam mana nak MENANG? Mudah sahaja, anda hanya perlu ikut langkah di bawah!

  1. FOLLOW @hijabistamag dan @skechersmalaysia
  2. LIKE dan SHARE siaran hadiah ke IG STORY anda dan tag @hijabistamag  dan @skechersmalaysia (pastikan akaun anda didedahkan kepada umum supaya kami dapat melihat perkongsian anda); dan
  3. Beritahu kami “Namakan 3 ciri produk daripada koleksi Foamies” – tulis jawapan anda di ruangan komen dan tag dua (2) rakan.
  • Pastikan akaun Instagram anda didedahkan kepada umum
  • Pengikut tulen dan aktif mempunyai peluang yang lebih baik untuk menang
  • Tertakluk kepada terma & syarat
Hijabista X SKECHERS

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI