FIT HIJABI

Terap Penjagaan Kulit Seawal Usia! Petua ‘Orang Lama’ Dua Bahan Jadi Amalan Kemulusan Kulit Ziana Zain!

Penampilan selebriti ini setiap kali muncul di khalayak ramai pasti menarik perhatian ramai. Sentiasa kelihatan fit dan bertenaga, malah kejelitaan wajahnya juga turut terserlah biarpun usia mencecah 54 tahun.

‘Sold Out’ 11KG Lemak, Anne Ngasri Kongsi ‘Rahsia’ Agar Hijabi Punyai Bentuk Badan Seperti Dara!

Dahulunya pelakon cilik yang cukup dikenali dengan teletah dan gayanya yang bersahaja. Kini berusia 39 tahun, sudah pastinya ramai merindui untuk menyaksikan beliau kembali beraksi di kaca TV.

Hawa Rizwana Hijabi Serba Boleh! Aktiviti Lasak ‘Cara’ Tersediri Lenyapkan Tekanan

Untuk rekod, personaliti televisyen berusia 27 tahun ini sememangnya amat meminati aktiviti sukan lasak dan sering memuat naik aktiviti riadah pilihannya antaranya termasuklah berbasikal dan hiking.

‘Rejim Diet’ Dayah Bakar, Bantu Hijabi Singkirkan 20 Kg Lemak Dalam Tempoh 2 Bulan Je!

Tidak menggunakan cara ekstrem tetapi lebih senang memilih cara yang lebih rileks dan tidak menyakitkan. Menurut Dayah Bakar selama ini dia cuba menggunakan diet ekstrim untuk menurunkan berat badan tidak berjaya.

Senaman Dinding 5 Langkah Ini Buat Anda Cergas, Hanya perlu 20 Minit!

Bekerja seluruh badan dari kepala hingga kaki sambil membina kekuatan dan meledakkan kalori. Senaman dinding 5 langkah ini akan membuatkan anda sangat cergas, hanya perlu 20 minit!

“Lindungi Rumah Ini”, Pertandingan kecergasan Uji Had Anda Di UA COMBINE

Salah satu pertandingan kecergasan terbesar di rantau ini akan kembali untuk tahun kedua sebagai jenama prestasi meneruskan komitmennya dalam mewujudkan...

Senaman 10 Minit Untuk Bakar Lemak Dan Tegangkan Paha. Sebulan Nampak Hasilnya!

Rutin senaman yang hebat untuk membakar lemak di pinggul dan peha anda hanya dalam 10 minit sehari, dalam sebulan dah nampak hasil!

Kembali Mencabar Had Anda, Garmin Run Asia Series Aktiviti Bersama Keluarga Inspirasi Semua

Larian awam akan mencabar peminat larian untuk melanggar had dan berusaha untuk pergi dari 'Zero to Hero'..

Jenama Automotif Premium Galakkan Gaya Hidup Sihat Di Kalangan Rakyat Malaysia Untuk Kekal Positif

JomRun, aplikasi larian terkemuka di Asia Tenggara bekerjasama dengan jenama runcit dan perkhidmatan kereta terbesar Malaysia, Wheelcorp Premium untuk menganjurkan satu siri larian dalam...

Inilah Masa Terbaik Untuk Bersenam Semasa Berpuasa. Ikuti ‘Tips’ Ini Untuk Kekalkan Badan Sihat!

Jadi senaman yang anda lakukan haruslah senaman yang mudah kerana keadaan ketahanan anda tidak sebaik hari-hari biasa. Jadi bilakah masa terbaik untuk bersenam semasa sedar? Ayuh, lihat penjelasan Popbela di bawah!

Mesti Baca!

“Ini Bahan Semulajadi Berkesan, Allah Ciptakan,” – Natasha Hudson Dedah Rahsia...

Terdahulu menerusi aplikasi Tik Tok miliknya, Natasha telah berkongsikan kepada para pengikut dan peminatnya tentang cara untuk menghasilkan masker