Masih ramai di antara sebenarnya yang tidak tahu bagaimana caranya untuk menyiang ikan. Iyelah, sekarangkan sudah banyak ikan di pasaraya yang sudah siap disiang bagi memudahkan urusan anda memasaknya.

Tapi, tak salah pun jika anda mahu belajar menyiang ikan malah lebih bagus kerana dapat meningkatkan kemahiran anda bila di dapur. Senang je sebenarnya caranya.

Lebih 200 Ribu Likes, Gadis Ini Kongsi Cara Siang Ikan Paling Mudah Dalam 30 Saat Je!
Photo by Huy Phan from Pexels

Ikut sahaja cara menyiang ikan yang telah dimuat naik oleh Sumaiyah Nasri di laman Tik Tok ini. Mudah je tau!

IKLAN

Dengan hanya menggunakan gunting, tak sampai seminit ikan itu telah siap disiang!

@sumeiy♬ DJ Cantik Jar Of Heart Remix – DJCantik


Lebih 200 Ribu Likes, Gadis Ini Kongsi Cara Siang Ikan Paling Mudah Dalam 30 Saat Je! Lebih 200 Ribu Likes, Gadis Ini Kongsi Cara Siang Ikan Paling Mudah Dalam 30 Saat Je!

IKLAN

Di ruangan komen, ramai yang mengucapkan terima kasih di atas perkongsiannya yang sangat bermanfaat itu selain ada juga yang mengusiknya mengatakan berbaloi jika nilai hantaran perkahwinannya tinggi disebabkan kemahiran yang dimiliki. Hehe!

IKLAN

Lebih 200 Ribu Likes, Gadis Ini Kongsi Cara Siang Ikan Paling Mudah Dalam 30 Saat Je! Lebih 200 Ribu Likes, Gadis Ini Kongsi Cara Siang Ikan Paling Mudah Dalam 30 Saat Je! Lebih 200 Ribu Likes, Gadis Ini Kongsi Cara Siang Ikan Paling Mudah Dalam 30 Saat Je!

Lebih 200 Ribu Likes, Gadis Ini Kongsi Cara Siang Ikan Paling Mudah Dalam 30 Saat Je!