Kalau sebelum ini penyanyi Nombor 1 negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza mendedahkan beliau hilang14 kg. Dan kini setelah 37 hari berpantang, beliau sudah menurunkan berat badannya sebanyak 17.5 KG secara keseluruhannya. Malah penampilan terbaru Siti itu menampakkan beliau sudah semakin langsing seperti anak dara.

Apatah lagi, dengan hanya mengenakan blaus ringkas dengan tudung dililit ringkas serta berkaca mata dan solekan tipis menyerlahkan sisi comel penyanyi kesayangan ramai ini.

Sebaik selepas melahirkan baby Siti Aafiyah 1 Rejab lalu, Siti menghadkan aktiviti di luar dan beliau memang memberi sepenuh perhatian sepanjang sesi berpantang.

Lagi seminggu nampaknya Siti akan tamat tempoh berpantang tetapi penyanyi ini nyata masih belum berpuas hati dengan hasil penurunan berat badannya. Katanya di laman sosial instagram, beliau mahu turun banyak lagi, cuma tidak diberitahu jumlah target sebenar.

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on

IKLAN

Kalau sebelum ini Siti mendedahkan rahsia cepat penurunan berat badannya adalah disebabkan beliau berjaga dan baby Siti Aafiyah yang kuat menyusu.

Netizen juga turut memuji penampilan terbaru  Siti yang semakin cantik dan berseri-seri

@noorhaslindamhdpuatbeautiful!

@ekynzulkifliCantiknyaa Ctdk ni. Love u ♡♡♡

IKLAN

@lackateperfumeCantik

@ichantiqueinaCantik berseri2 dh dato seri @ctdk

@tie_awatiffTokti dah kurusssss. Cantikkkkk

@st.natasyaCantik nyeee

IKLAN

Sebelum ini Siti turut memuat turun gambar di mana beliau berterima kasih kepada dua orang individu yang bertanggungjawab menjaganya sepanjang tempoh berpantang.

Begitu juga dengan insan yang turut menjaga dirinya di rumah sejak hamil hinggalah sampai sekarang. Menurut Siti hanya Allah sahaja yang akan membalas jasa dan kebaikan mereka.

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on

Jadi kita tunggu selesai tempoh berpantang Siti dan lihat berapa agaknya penurunan kali ini. Apa pun semoga Siti terus gembira menikmati saat-saat sepanjang berpantang.

KREDIT FOTO: INSTAGRAM CTDK

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI