Baru-baru ini telah tular mengenai sebuah video TikTok oleh seorang niqabis yang melabelkan wanita yang belum menutup aurat secara sempurna adalah lemah.

Menerima kritikan dan kecaman yang bertalu-talu, gadis yang dikenali sebagai Asha Aziz telah tampil membuat permohonan maaf melalui sebuah video yang dimuat naik di laman sosialnya.

Dikritik Kerana Persoal Wanita Tak Jaga Aurat, Gadis Berniqab Ini Tampil Mohon Maaf

IKLAN

Jelas Asha, dia memohon maaf di atas kesilapan yang dilakukannya sewaktu memuat naik kandungan video tersebut tempoh hari.

IKLAN

Ujar lagi, dia juga telah memaafkan mereka yang telah mengecamnya dan keluarga sebagaiman dia juga berharap agar netizen memaafkan dirinya.

Dikritik Kerana Persoal Wanita Tak Jaga Aurat, Gadis Berniqab Ini Tampil Mohon Maaf

IKLAN

Di ruangan komen, ramai yang memaafkan dirinya selain memuji sikapnya yang berani memohon maaf secara terbuka. Mereka juga berharap agar dia belajar daripada kesilapannya yang telah lalu.

Sama-samalah kita berusaha menjadi ke arah yang lebih baik

Dikritik Kerana Persoal Wanita Tak Jaga Aurat, Gadis Berniqab Ini Tampil Mohon Maaf Dikritik Kerana Persoal Wanita Tak Jaga Aurat, Gadis Berniqab Ini Tampil Mohon Maaf Dikritik Kerana Persoal Wanita Tak Jaga Aurat, Gadis Berniqab Ini Tampil Mohon Maaf